TV-Nyt

Disney Channel dropper nordiske varianter fra 1. oktober – fælles nordisk kanal fortsætter

Disney starter som bekendt deres egen streamingtjeneste i Danmark fra 15. september. Samtidigt har der været spekulationer omkring, hvad det kunne betyde for Disneys flow tv-kanaler.

Konkret så ser det ud til, at Disney i første omgang dropper lokale udgaver af Disney Channel, herunder den danske, og kører videre med en Pan Nordisk Disney kanal, med både svensk, norsk, dansk og finsk lydkanal. Det er det samme, man allerede har for kanalerne Disney Junior og Disney XD.

Det fremgår af oplysninger om frekvensændringer fra Telenor i forhold til satellitpositionen 1 grad vest (Canal Digital).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Danske seere vil være dem der opdager det mindst eftersom der fortsat vises danske reklamer på kanalerne, trods de altså er pan nordiske. Så f.eks. svenskerne får også danske reklamer på Disney kanalerne.

Det betyder dog ikke, at Disney flow tv-kanalerne er sikrede på længere sigt. Der er formentlig eksisterende distributionsaftaler med en udløbsdato, og så er det spørgsmålet, om Disney+ til den tid reelt ikke har taget over, og Disney så lukker flow tv kanalerne.


I samme kategori

Back to top button