Disney+

Disney+ bekræfter der er mere Shōgun på vej

Kunne du lide Shōgun på Disney+, så er der godt nyt til dig. Historien og karaktererne vil fortsætte sagaen, der sandsynligvis vil få to yderligere sæsoner. Det melder Disney+ i en pressemeddelelse.

I løbet af sine første ni uger er Shōgun blevet FX’s mest sete show nogensinde baseret på globale streamede timer. Alle 10 episoder af sæson 1 af Shōgun, som sluttede den 23. april, er tilgængelige til streaming på Disney+ globalt og på Hulu i USA.

FX’ Shōgun, en original filmatisering af James Clavells roman, udspiller sig i Japan i år 1600 ved begyndelsen af en borgerkrig, der bliver afgørende for et helt århundrede.

Lord Yoshii Toranaga kæmper for sit liv, da hans fjender i Regentrådet samler sig mod ham. Da et mystisk europæisk skib bliver fundet strandet i en nærliggende fiskerby, kommer skibets engelske styrmand, John Blackthorne, med hemmeligheder, der kan hjælpe Toranaga med at tippe magtens vægtskål og knuse Blackthornes fjenders frygtindgydende indflydelse – jesuiterpræsterne og portugisiske købmænd.

Toranagas og Blackthornes skæbner bliver uløseligt forbundet med deres oversætter, Toda Mariko, en mystisk kristen adelskvinde og den sidste i en vanæret slægt. Mens Mariko tjener sin herre midt i dette anspændte politiske landskab, må hun forene sit nyfundne venskab med Blackthorne, sin forpligtelse til den tro, som reddede hende, og sit ansvar over for sin afdøde far.

Kilde: Disney+ presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button