Streamingnyt

Disney+ åbner i Danmark med over 500 film, mere end 7.300 episoder og 40 originale Disney+produktioner

Med over 500 film, mere end 7.300 episoder og 40 originale Disney+-produktioner, kan Disney+ nu løfte sløret for det indhold, der bliver tilgængeligt i Danmark fra dag ét. Heriblandt finder man sæson 1-30 af den ikoniske animerede serie ”The Simpsons”, hvilket svarer til mere end 600 afsnit, som abonnenter kan nyde. Sæson 31 kan ses på Disney+ fra november 2020.

Ved lanceringen den 15. september får abonnenter adgang til en række af verdens mest elskede fortællinger, samlet på ét sted, herunder blockbusters som ”Avengers: Endgame” og Oscar-vindende dokumentarer som ”Free Solo.” Hertil kommer klassiske Disney-serier som ”Hannah Montana” og originale serier som ”Gafli har et spørgsmål.” Disney+ er dermed den oplagte underholdningspakke for hele familien.

Netop nu kan fans abonnere på Disney+ til en intropris på 490 kr. Dette introduktionstilbud på et helt års abonnement er kun tilgængeligt til og med den 14. september 2020, og det svarer til 41 kr. pr. måned. Standardprisen bliver 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Disney+ tilbyder fans af alle aldre en ny måde, hvorpå man kan opleve det enestående indhold fra virksomhedens ikoniske underholdningsbrands, herunder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, ligesom Disney+ også byder på originalt indhold, både spillefilm, serier, dokumentarfilm og kortfilm, skabt eksklusivt til tjenesten.

Allerede fra dag ét vil superheltefans have adgang til mere end 30 Marvel-film, herunder ”Captain Marvel”, den Oscar-vindende ”Black Panther” og ”Guardians of the Galaxy”. Hertil kommer Marvel-serier som ”Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D” og ”Marvel’s Runaways”.

Disney+ bliver også hjemsted for Skywalker-sagaen, da alle ni ”Star Wars” episoder er tilgængelige fra lanceringsdagen. Fans af ”Star Wars” kan også se frem til den komplette samling af den kritikerroste serie ”Star Wars: The Clone Wars” og den længe ventede originale Disney+-serie, ”The Mandalorian”, som er skabt af executive producer og manuskriptforfatter Jon Favreau.

Mere end 20 Pixar-succeser vil være tilgængelige, herunder ”Toy Story 1-4”, ”Find Nemo” og ”Biler” samt helt nye kortfilm som ”Et Lampeliv” og ”Pixar i virkeligheden”, som er en live-action serie, hvor ikoniske figurer og øjeblikke fra Pixar-film placeres i den virkelige verden.

National Geographic-dokumentarer som den BAFTA-nominerede ”Jane”, ”Science Fair”, som vandt en Sundance Audience Award, og Oscar-vindende ”Free Solo” vil være at finde på Disney+ side om side med populære National Geographic-serier såsom ”One Strange Rock”, som har Will Smith som vært, og den Emmy-nominerede ”Verden ifølge Jeff Goldblum”.

Med uovertruffen adgang til Disneys arkiver, vil elskede klassikere som ”Askepot”, ”Klokkeren fra Notre Dame”, ”Aladdin” og ”Den Lille Havfrue” være tilgængelige side om side med nyere blockbusters som ”Frost” og ”Løvernes Konge (2019)”. Den længeventede storfilm ”Mulan” får dansk premiere på tjenesten den 4. december, mens den anmelderroste, prisvindende musical ”Hamilton” kan ses fra dag ét. Fanfavoritter som ”Phineas og Ferb” og ”Ducktales” er ikke glemt, og et tocifret antal Disney Channel-serier vil også være tilgængelige.

Alle disse titler vil være tilgængelige sammen med nogle af de største Hollywood-hits i form af højtelskede film som ”Alene Hjemme”, ”Mrs. Doubtfire”, ”Ice Age”, ”Halløj i Klosteret” og James Camerons Oscar-vindende ”Avatar”.

Sløret er allerede løftet for mere end 40 eksklusive Disney+-produktioner, som også vil være tilgængelige, herunder den længe ventede ”High School Musical: The Musical: The Series”, ”Black is King”, Phineas og Ferb-filmen ”Candace mod universet” og live-action-udgaven af ”Lady og Vagabonden” (sidstnævnte får premiere på Disney+ i november).

Film - se udvalgte titler her

A Celebration Of The Music From Coco

“A Celebration Of The Music From Coco” vækker optrædenerne fra den spektakulære Disney-Pixar- film til live. I denne magiske hyldest medvirker: Benjamin Bratt, Jaime Camil, Felipe Fernández del Paso, Alex Gonzalez, Sarah Hicks, Natalia Jiménez, Eva Longoria, Rudy Mancuso, Mariachi Divas, Luis Gerardo Méndez, Miguel, Carlos Rivera, Alanna Ubach og Lee Unkrich.

 

Elephant

Den afrikanske elefant Shani og hendes energiske søn, Jomo, drager ud på en storslået rejse med deres flok over mange hundrede kilometer gennem den enorme Kalahariørken, fra Okavangodeltaet til Zambezifloden. Med den store matriark Gaia i spidsen står familien over for stegende sol, svindende føde og utrættelige rovdyr på deres rejse i forfædrenes fodspor i jagten på paradis.

 

Black Is King

Dette visuelle album fra Beyoncé nyfortolker lærdommen fra ”Løvernes konge” for nutidens unge konger og dronninger, der leder efter deres egne kroner. Sorte familiers bestræbelser gennem tiderne hædres i en fortælling om en ung konges rejse gennem forræderi, kærlighed og selvindsigt.

 

Disneynature: Delfinrevet

Med hjælp fra sin mor lærer den unge delfin Echo at overleve blandt sine flokmedlemmer. Fem års læring er alt, han behøver for at sikre artens overlevelse.

 

Dykker med Delfiner

’Dykker med delfiner’ følger tilblivelsen af Disneynatures ’Delfinrevet’, historien om et ungt stillehavs- øresvin ved navn Echo. Filmskaberne kommer til at gå langt – og dybt – for at kaste nyt lys over havets mysterier og kommer blandt andet til at surfe med delfiner i Sydafrika og danse med pukkelhvaler i Hawaii. Havforskeren Céline Cousteau er den engelsksprogede udgaves fortæller.

 

En dag hos Disney

Opdag de inspirerende og personlige historier fra 10 forskellige folk bag Disneys magi. Vi er med på besøg hos Disney og møder både blandt andre den administrerende direktør, Bob Iger, en legendarisk tegnefilmstegner, kvinden der står i spidsen for næste generation Imagineer og Robin Robert fra Good Morning America. Kom med på en vidunderlig rejse ind i fantasiens verden. Fortalt på engelsk af Sterling K. Brown; fortalt på dansk af Kasper Leisner.

 

Howard

“Howard” er historien om Howard Ashman, som er den geniale tekstforfatter bag Disney-klassikere som “Aladdin”, “Skønheden og Udyret” og “Den lille havfrue” og skaber af musicals som “Gys i blomsterbutikken”. Filmen indeholder optagelser, der aldrig er set før og udforsker, hvordan Howard blev tekstforfatter til nogle af de mest kendte familiefilm i verden.

 

In the Footsteps of Elephant

“In the Footsteps of Elephant” følger et filmhold, mens de fanger en flok afrikanske elefanters storslåede rejse gennem Kalahariørkenen til Disneynatures “Elephant”. Holdet står over for ekstreme vejrforhold, ufremkommeligt terræn, flodløb fulde af krokodiller og nærkontakt med løver i forsøget  på at kaste lys over disse bemærkelsesværdige dyr og deres ældgamle vandringer.

 

Magic Camp

I denne hjertevarme komedie om at finde glæde og selvtillid i at affinde sig med hvem man er, hjælper en gruppe umage lejrdeltagere en afdanket tryllekunstner med at genopdage kærligheden til trylleri.

 

Pingviner: Livet på kanten

“Pingviner: Livet på kanten” følger det vittige og vedholdende hold filmskabere bag Disneynatures ”Pingviner”, en coming of age-historie om en adeliepingvin ved navn Steve. For at fuldføre deres mission må elitefilmfotograferne prøve kræfter med det brutale Antarktis og udholde temperaturer på under 40 frostgrader, vinde af orkanstyrke og den overvældende lugt af en million pingviner.

 

Phineas og Ferb-filmen: Candace mod Universet

Efter gentagne mislykkede forsøg på at afsløre sine energiske brødre, Phineas og Ferb, føler Candace, at hun har universet imod sig. Da Candace bliver bortført af rumvæsner, opdager hun en fjern planet helt fri for irriterende lillebrødre, hvor hun bliver tilbedt som en frelser! Samtidig rejser Phineas og Ferb tværs gennem galaksen for at hente Candace, og de opdager, at rumvæsnerne gemmer på en dyster hemmelighed.

 

Togo

“Togo” er den oversete, sande historie fra vinteren 1925 om den prisvindende hundeslædetræner Leonhard Seppala og hans førende slædehund, Togo. Sammen tager de ud på et livsbekræftende eventyr tværs over de lumske vidder på Alaskas tundra for at transportere helbredende serum til en lille by; en rejse, der sætter både styrke, mod og beslutsomhed på prøve.

 

Timmy Taber – Ingen er fejlfri…

Disney+’s ”Timmy Taber – Ingen er fejlfri…” er baseret på bestselleren af samme navn og er instrueret af den prisbelønnede filmskaber Tom McCarthy. Vi følger den lidt skæve og gravalvorlige hovedfigur, Timmy Taber, og hans kompagnon, den 800 kilo tunge isbjørn, Mega, i deres underholdende gøren og laden i Portland som selvstændige privatdetektiver for detektivbureauet Mega Taber A/S.

 

Stargirl

Disney+-filmen Stargirl er en øm og utraditionel dannelseshistorie, der er baseret på den kritikerroste ungdoms-bestseller om en indadvendt high school-elev, der på mystisk vis føler sig tiltrukket af den nye pige med den frie sjæl, hvis ualmindelige fremtoning ændrer, hvordan folk opfatter sig selv – og hinanden.

Serier - se udvalgte titler her

The Mandalorian

Efter Det Galaktiske Imperiums fald hersker der lovløse tilstande i galaksen. En enlig revolvermand baner sig vej gennem dens randområder og tjener til dagen og vejen som dusørjæger.

 

Verden ifølge Jeff Goldblum

I hver af denne series 12 episoder går Jeff Goldblum bag tilsyneladende gennemvelkendte genstande og afslører en verden fuld af forbløffende forbindelser og fascinerende videnskab og historie. Når man ser verden gennem den nysgerrige og vittige Jeff Goldblums øjne, er intet, som det ser ud som. Disse moderne vidundere er så alment udbredte, at vi ofte tager dem for givet… men Jeff gør ikke.

 

Star Wars: The Clone Wars

Star Wars-sagaen fortsætter med topmoderne computeranimationer på spillefilmsniveau; et klassisk persongalleri, fængslende action og den tidløse kamp mellem godt og ondt, der udspiller sig i en galakse langt, langt borte.

 

Marvels Helteprojekt

En faktaserie om unge amerikanske hverdagshelte, som gør en stor forskel i deres lokalsamfund. Disse exceptionelle og inspirerende børn har viet deres liv til at yde en indsats. Nu hylder Marvel dem som de sande superhelte, de er, ved at udødeliggøre dem i deres egne tegneseriehæfter som en del af Marvels Helteprojekt.

 

En kommende præsidents dagbog

Elena Cañero-Reed bliver en dag USA’s præsident, men lige nu forsøger hun at finde vej gennem det første år i Middle School-junglen. Mens hun går i 6. klasse i Miami i Florida med sin familie ved sin side, dokumenterer Elena de skiftende op- og nedture i sin trofaste dagbog.

 

Ekstranummer!

Produceren Kristen Bell samler tidligere highschool-kammerater fra rundt omkring i USA, for at de skal genopføre musicaler fra deres ungdom, mange år efter de opførte dem første gang. Med hjælp fra Broadways bedste vil det måske lykkes for de gamle venner at opnå stående bifald for deres optrædener i elskede musicals som ”The Sound of Music,” ”Skønheden og Udyret,” ”Annie,” ”Grease” og andre.

 

High School Musical: The Musical: The Series

Tretten år efter High School Musical blev filmet på East High, er dramalinjen klar med en dristig ny produktion: High School Musical: The Musical! En helt ny klasse skal klare rollerne som Gabriella, Troy, Ryan, Sharpay og alle de andre – Der er masser af high school-drama både på scenen og udenfor.

 

Vær vor kok

”Vær vor kok”, som Angela Kinsey er vært for, er en serie om madlavning, hvor fem madelskende familier dyster om at kreere lækre retter, som er inspireret af magien i Disney. I hver episode stiller to af familierne op mod hinanden i en madlavningskonkurrence med et særligt tema. Den familie, der har vundet flest gange, går til den store finale, hvor der skal dystes om den store, fortryllende  præmie!

 

Disneys Eventyrlige bryllupper

‘Disneys Eventyrlige Bryllupper’ tager os med bag kulisserne til magiske bryllupper og unikke forlovelser, der finder sted på Disney-destinationer rundt om i verden, heriblandt Walt Disney World, Disneyland og Disney Cruise Lines. Fra mode og produkter til underholdning og indretning i verdensklasse får seerne et glimt af det moderne eventyr, som Disneys Fairy Tale Wedding-brand har skabt i 25 år.

 

High School Musical: The Musical: The Series: The Special

Kom med helt tæt på den nye rollebesætning af High School Musical: The Musical: The Series på Disney+! Se med, når vi dykker ned i betydningen af de originale High School Musical-film. Lær nye sange og dansetrin, og se en showstoppende live-forestilling med seriens stjerner!

 

Fra hvalp til førerhund

I “Fra hvalp til førerhund” følger vi seks bedårende hundes op- og nedture på den fascinerende og frygteligt spændende færd, der skal ende med, at de bliver førerhunde for blinde og synshæmmede, den ultimative hundekarriere! Inspireret af dokumentarfilmen “Pick of the Litter”

 

Shop Class

I et nyt konkurrenceprogram bliver vi præsenteret for en række hold af gør-det-selv-folk, som får til opgave at designe, bygge og teste deres egne unikke værker. I hvert afsnit vil et ekspertpanel bedømme og afprøve deres arbejde baseret på designkreativitet og funktionalitet.

 

Disneyparkernes historie

Den Oscar-nominerede filmskaber Leslie Iwerks har fået særlig adgang og tager seeren med på en rejse bag kulisserne hos Walt Disney Imagineering, Walt Disney Companys ikke særligt kendte design- og udviklingscenter, for at blive klogere på, hvad der skal til for at udvikle, designe og bygge 12 Disney-temaparker verden over.

 

High School Musical: The Musical: The Series: The Sing-Along

Tretten år efter High School Musical blev filmet på East High, sætter dramaafdelingen en modig, ny opsætning sammen: High School Musical: The Musical! Denne gang står teksterne på skærmen, så du kan synge med i hvert eneste afsnit! En helt ny klasse med unge mennesker spiller karaktererne Gabriela, Troy, Ryan, Sharpay og alle de andre – med mere end rigeligt high school-drama på og væk fra scenen!

 

Disney Insider

“Disney Insider” går bagom The Walt Disney Company, som det aldrig er set før. Se med hver uge, når serien tager seeren med bagom filmene, forlystelsesparkerne, vigtige lokationer, musikken, legetøj m.m. I hvert afsnit er der tre unikke historier, som fanger de magiske øjeblikke og den dybfølte fortællekunst, som er essensen af Disney.

 

The Big Fib

‘The Big Fib’ er et humørfyldt gameshow med Yvette Nicole Brown som vært, og hvor Rhys Darby spiller hendes robot-makker, C.L.I.V.E. Hver episode har et barn i hovedrollen, der stiller spørgsmål for at finde ud af, hvilken voksen klogeåge der er den rigtige ekspert, og hvem der er løgneren. I en æra af “falske nyheder” får man her en underholdende måde at opfordre børn (og alle andre!) til at stille de rigtige spørgsmål og tænke selv.

 

It’s a Dog’s Life with Bill Farmer

Som den ikoniske stemme bag Fedtmule og Pluto i mere end 30 år træder Disney-legenden Bill Farmer væk fra mikrofonen for at møde sine egne yndlingsfigurer – hunde! Tag med Bill, når han krydser landet og møder hunde, der gør et utroligt stykke arbejde.

 

Disneys ikoniske rekvisitter

Filmrekvisitsamleren Dan Lanigan genforener ikoniske Disney-filmrekvisitter med de filmskabere, skuespillere og filmhold, som skabte og brugte dem i nogle af Disneys mest elskede film. Undervejs på sin rejse genfinder Dan de tabte kunstgenstande, besøger private samlinger og hjælper med at restaurere genstande fra Walt Disneys arkiver og føre dem tilbage til deres oprindelige pragt.

 

Into the Unknown: Making Frozen 2

Som uret tikker, og der er under et år til premieren af Frost 2, åbner filmskaberne, kunstnerne og sangskriverne deres døre og giver os indblik i, hvad det kræver at skabe verdens førende animationsfilm. For første gang nogensinde fanger kameraerne udfordringerne og gennembrudene, det kreative og kunstneriske arbejde samt den enorme kompleksitet bag skabelsen af en Walt Disney Animation Studios-spillefilm.

 

Usædvanlige rejsemål

En far og søn-rejse bliver lidt anderledes, når ens far er forhenværende krigskorrespondent. Bob Woodruff har set de værste ting i krigsplagede lande. Nu tager han med sin søn, Mack, ud for at opsøge det bedste ved de lande.

Kortfilm - se udvalgte titler her

Gafli har et spørgsmål

Gafli, fra Disney og Pixar’s TOY STORY 4, der er lavet ud af en engangsgaffelske, har en masse spørgsmål om, hvordan hele verden hænger sammen og fungerer. Som for eksempel: Hvad er kærlighed? Hvad er tid? Og selvfølgelig det vigtigste spørgsmål af dem alle; Hvad er ost? Gafli undersøger alle spørgsmålene og mere til i 10 forskellige “Gafli stiller spørgsmål”-afsnit, eksklusivt på Disney+.

Disneys Familiesøndage

I første sæson af Disneys Familiesøndage laver utroligt kreative Amber Kemp-Gerstel en masse forskellige kreative projekter, inspireret af klassiske Disney-karakterer. Amber deler sin passion for at være kreativ med eventyrlystne børn og deres familier, og sammen skaber de en masse fantastiske gør-det-selv projekter, samtidig med at de taler om, hvor stor betydning Disney har for hver familie. Det er den perfekte måde at dykke ned i Disneys fortryllende univers på.

 

Et Lampeliv

Bodil vender tilbage i Disney og Pixars Toy Story 4, og vi følger hende her i Pixars helt nye animerede kortfilm, Et Lampeliv. Et Lampeliv fortæller historien om, hvad der skete med Bodil, siden vi sidst mødte hende i Toy Story 2. Filmen får eksklusiv premiere på Disney+.

 

En dag hos Disney

Tilbring en dag sammen med 52 forskellige og unikke medarbejdere, og se dem bringe magien til live.

 

Pixar i virkeligheden

Denne live action serie bringer ikoniske karakterer og øjeblikke fra Pixar film ind i den virkelige verden. Den er filmet rundt omkring i New York City og overrasker og glæder rigtige mennesker, når de mindst venter det.

 

SPARKSHORTS

Disney+ bliver det eksklusive hjem for ”SparkShorts”, Pixar Animation Studios kortfilmserie, som er designet til at opdage nye historiefortællere og udforske nye fortælleteknikker på tværs af studiet. SparkShorts trailer

 

SHORT CIRCUIT

Hvis du kunne fortælle en hvilken som helst historie med de begavede kunstnere fra Walt Disneys tegnefilmsstudier, hvad ville du så skabe? Velkommen til Short Circuit, et eksperimentalt, innovativt program, hvor alle i studiet kan pitche en idé og blive udvalgt til at lave deres egen kortfilm. Short Circuit trailer

 

Zenimation

Hiv stikket ud, slap af og genopfrisk sanserne i et øjeblik af mindfuldness med Walt Disney Animation Studios’ Zenimation. Om det er baby Vaiana, der bliver tilkaldt af havet, Anna og Kristoff, der går gennem en isnende skov, eller Baymax og Hiro Hamada, der flyver over San Fransokyo, bliver disse ikoniske scener til en enestående høreoplevelse.

Komplet titelliste (engelske titler)

Disney (Film)

 

 • 101 Dalmatians (1996)
 • 101 Dalmatians Ii: Patch’s London Adventure
 • 102 Dalmatians
 • 20,000 Leagues Under The Sea
 • Absent-Minded Professor, The
 • Adventures Of Bullwhip Griffin, The
 • Adventures Of Huck Finn, The
 • Adventures Of Ichabod And Mr. Toad, The
 • African Cats
 • African Lion, The
 • Aladdin (1992)
 • Aladdin And The King Of Thieves
 • Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day
 • Alice In Wonderland (1951)
 • Alice In Wonderland (2010)
 • Alice Through The Looking Glass
 • Alley Cats Strike
 • Almost Angels
 • America’s Heart & Soul
 • Amy
 • Annie (1999)
 • Apple Dumpling Gang Rides Again, The
 • Apple Dumpling Gang, The
 • Aristocats, The
 • Atlantis: Milo’s Return
 • Atlantis: The Lost Empire
 • Babes In Toyland
 • Bambi

 

 

 

 • Bambi Ii
 • Bears
 • Bears And I, The
 • Beauty And The Beast (1991)
 • Beauty And The Beast (2017)
 • Beauty And The Beast-The Enchanted Christmas
 • Bedknobs And Broomsticks
 • Bedtime Stories
 • Belle’s Magical World (1998)
 • Benji The Hunted
 • Beverly Hills Chihuahua
 • Beverly Hills Chihuahua 2
 • Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta!
 • Big Green, The
 • Big Hero 6
 • Biscuit Eater, The
 • Black Cauldron, The
 • Black Hole, The (1979)
 • Blackbeard’s Ghost
 • Blank Check
 • Bolt
 • Born In China
 • Boy Who Talked To Badgers, The
 • Boys, The: The Sherman Brothers’ Story
 • Bride Of Boogedy
 • Brink!
 • Brother Bear
 • Brother Bear 2
 • Buffalo Dreams
 • Cadet Kelly
 • Can Of Worms
 • Candleshoe
 • Casebusters
 • Castaway Cowboy, The
 • Cat From Outer Space, The
 • Cheetah
 • Cheetah Girls 2, The
 • Cheetah Girls, The
 • Chicken Little
 • Chimpanzee
 • Christmas Star, The
 • Christopher Robin
 • Chronicles Of Narnia, The: Prince Caspian
 • Chronicles Of Narnia, The: The Lion, The Witch And The Wardrobe

 

 

 

 • Cinderella (1950)
 • Cinderella (2015)
 • Cinderella Ii: Dreams Come True (2002)
 • Cinderella Iii: A Twist In Time
 • College Road Trip
 • Color Of Friendship, The
 • Computer Wore Tennis Shoes, The
 • Confessions Of A Teenage Drama Queen
 • Cool Runnings
 • Country Bears, The
 • Cow Belles
 • Crimson Wing
 • D2: The Mighty Ducks
 • D3: The Mighty Ducks
 • Darby O’gill And The Little People
 • Davy Crockett And The River Pirates
 • Davy Crockett, King Of The Wild Frontier
 • Dinosaur
 • Disney Adventures In Babysitting (2016)
 • Disney Avalon High
 • Disney Bad Hair Day
 • Disney Camp Rock
 • Disney Camp Rock 2 The Final Jam
 • Disney Cloud 9
 • Disney Dadnapped
 • Disney Den Brother
 • Disney Descendants
 • Disney Descendants 2
 • Disney Descendants 3
 • Disney Freaky Friday (2018)
 • Disney Frenemies
 • Disney Geek Charming
 • Disney Girl Vs. Monster
 • Disney Good Luck Charlie, It’s Christmas!
 • Disney Hatching Pete
 • Disney High School Musical 2
 • Disney How To Build A Better Boy
 • Disney Invisible Sister
 • Disney Kim Possible
 • Disney Kim Possible Movie: So The Drama
 • Disney Lemonade Mouth
 • Disney Leroy & Stitch
 • Disney Let It Shine
 • Disney Minutemen

 

 

 

 • Disney Phineas And Ferb The Movie: Across The 2nd Dimension
 • Disney Princess Protection Program
 • Disney Secret Of The Wings (Aka: Disney Tinker Bell And The Secret Of The Wings)
 • Disney Skyrunners
 • Disney Tarzan & Jane (2002)
 • Disney Teacher’s Pet
 • Disney Teen Beach 2
 • Disney Teen Beach Movie
 • Disney The Cheetah Girls One World
 • Disney The Kid (2000)
 • Don’t Look Under The Bed
 • Double Teamed
 • Doug’s 1st Movie
 • Ducktales: The Movie Treasure Of The Lost Lamp
 • Dumbo (1941)
 • Dumbo (2019)
 • Eddie’s Million Dollar Cook-Off
 • Eight Below
 • Emil And The Detectives
 • Emperor’s New Groove, The
 • Escape To Witch Mountain
 • Even Stevens Movie, The
 • Expedition China
 • Extremely Goofy Movie, An
 • Fantasia (1940)
 • Fantasia 2000
 • Finest Hours, The
 • First Kid
 • Flubber
 • Fox And The Hound 2, The
 • Fox And The Hound, The
 • Frank And Ollie
 • Frankenweenie (2012)
 • Freaky Friday (1977)
 • Freaky Friday (2003)
 • Frozen
 • Frozen Ii
 • Full-Court Miracle
 • Fun And Fancy Free
 • Fuzzbucket
 • Game Plan, The
 • Genius
 • George Of The Jungle
 • George Of The Jungle 2

 

 

 

 • Get A Clue
 • G-Force
 • Ghosts Of Buxley Hall, The
 • Glory Road
 • Go Figure
 • Going To The Mat
 • Goofy Movie, A
 • Gotta Kick It Up
 • Great Mouse Detective, The (Aka: Adventures Of The Great Mouse Detective)
 • Great Muppet Caper, The
 • Greatest Game Ever Played, The
 • Greyfriars Bobby
 • Growing Up Wild
 • Gus
 • Hacksaw
 • Halloweentown
 • Halloweentown High
 • Halloweentown Ii: Kalabar’s Revenge
 • Hannah Montana And Miley Cyrus: Best Of Both Worlds Concert Tour 3d
 • Hannah Montana The Movie
 • Haunted Mansion, The (2003)
 • Heavyweights
 • Herbie Goes Bananas
 • Herbie Goes To Monte Carlo
 • Herbie Rides Again (1974)
 • Herbie: Fully Loaded
 • Hercules (1997)
 • High School Musical
 • High School Musical 3: Senior Year
 • Hocus Pocus
 • Holes
 • Home On The Range
 • Homeward Bound Ii: Lost In San Francisco
 • Homeward Bound: The Incredible Journey
 • Honey, I Blew Up The Kid
 • Honey, I Shrunk The Kids
 • Honey, We Shrunk Ourselves
 • Horse Sense
 • Hounded (Fka: The Dog House)
 • Hunchback Of Notre Dame Ii, The
 • Hunchback Of Notre Dame, The (1996)
 • Ice Princess
 • I’ll Be Home For Christmas
 • Incredible Journey (’63), The

 

 

 

 • Inspector Gadget
 • Inspector Gadget Ii
 • Into The Woods
 • Invincible
 • Iron Will
 • James And The Giant Peach (1996)
 • John Carter
 • Johnny Kapahala: Back On Board
 • Johnny Tsunami
 • Jonas Brothers: The 3d Concert Experience
 • Journey Of Natty Gann, The
 • Jump In!
 • Jumping Ship
 • Jungle Book 2, The
 • Jungle Book, The (1967)
 • Jungle Book, The (2016)
 • Jungle Book, The: Mowgli’s Story
 • Jungle Cat
 • Justin Morgan Had A Horse
 • Kronk’s New Groove
 • Lady And The Tramp (1955)
 • Lady And The Tramp Ii: Scamp’s Adventure
 • Life Is Ruff
 • Life-Size 2
 • Lilo & Stitch
 • Lilo & Stitch 2: Stitch Has A Glitch (2005)
 • Lion King 1 1/2, The (2004)
 • Lion King Ii, The: Simba’s Pride (1998)
 • Lion King, The (1994)
 • Lion King, The (2019)
 • Little Mermaid Ii, The: Return To The Sea
 • Little Mermaid, The (1989)
 • Little Mermaid, The: Ariel’s Beginning
 • Living Desert, The
 • Lizzie Mcguire Movie, The
 • Lone Ranger, The (2013)
 • Love Bug, The
 • Luck Of The Irish
 • Maleficent
 • Maleficent: Mistress Of Evil
 • Many Adventures Of Winnie The Pooh, The
 • Mars Needs Moms
 • Mary Poppins (1964)
 • Mary Poppins Returns

 

 

 

 • Max Keeble’s Big Move
 • Mcfarland, Usa
 • Meet The Robinsons
 • Melody Time
 • Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers
 • Mickey’s Once Upon A Christmas
 • Mickey’s Twice Upon A Christmas (2004)
 • Mighty Ducks, The
 • Mighty Joe Young
 • Million Dollar Arm
 • Million Dollar Duck, The
 • Miracle
 • Miracle At Midnight
 • Miracle In Lane 2
 • Moana (Aka: Vaiana) (2016)
 • Mom’s Got A Date With A Vampire
 • Monkey Kingdom
 • Moon-Spinners, The
 • Motocrossed (Fka: 12th Lap)
 • Boogedy
 • Magoo
 • Mulan (1998)
 • Mulan Ii (2005)
 • Muppet Christmas Carol, The
 • Muppet Movie, The
 • Muppet Treasure Island
 • Muppets Most Wanted
 • Muppets, The
 • My Dog, The Thief
 • My Favorite Martian
 • National Treasure
 • National Treasure: Book Of Secrets
 • Newsies
 • Newsies: The Broadway Musical
 • Nightmare Before Christmas, The (Tim Burton’s)
 • Now You See It
 • Nutcracker And The Four Realms, The
 • Odd Life Of Timothy Green, The
 • Old Dogs
 • Old Yeller
 • Oliver & Company
 • Once Upon A Mattress
 • One And Only Ivan, The
 • One Hundred And One Dalmatians (1961)

 

 

 

 • One Magic Christmas
 • Operation Dumbo Drop
 • Other Me, The
 • Oz The Great And Powerful
 • Pacifier, The
 • Parent Trap, The (1961)
 • Parent Trap, The (1998)
 • Penguins
 • Perri
 • Peter Pan (1953)
 • Pete’s Dragon (1977)
 • Pete’s Dragon (2016)
 • Phantom Of The Megaplex
 • Piglet’s Big Movie
 • Pinocchio (1940)
 • Pirate Fairy, The (Aka: Tinker Bell And The Pirate Fairy)
 • Pirates Of The Caribbean: At World’s End
 • Pirates Of The Caribbean: Dead Man’s Chest
 • Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales
 • Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides
 • Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl
 • Pixar Story, The
 • Pixel Perfect (Aka: Loretta Modern)
 • Planes
 • Planes: Fire & Rescue
 • Pocahontas
 • Pocahontas Ii: Journey To A New World
 • Pollyanna
 • Poof Point, The
 • Pooh’s Grand Adventure: The Search For Christopher Robin
 • Pooh’s Heffalump Movie
 • Prince And The Pauper, The
 • Prince And The Pauper, The
 • Prince Of Persia: The Sands Of Time
 • Princess And The Frog, The
 • Princess Diaries 2, The: Royal Engagement
 • Princess Diaries, The
 • Prom
 • Proud Family Movie, The
 • Queen Of Katwe
 • Quints
 • Race To Witch Mountain
 • Ralph Breaks The Internet
 • Read It And Weep

 

 

 

 • Ready To Run
 • Recess: All Growed Down
 • Recess: School’s Out
 • Recess: Taking The 5th Grade
 • Reluctant Dragon, The
 • Remember The Titans
 • Rescuers Down Under, The
 • Rescuers, The
 • Return From Witch Mountain
 • Return Of Jafar, The
 • Return To Halloweentown
 • Return To Never Land
 • Return To Oz
 • Right On Track (Aka: Ender Sisters, The)
 • Ring Of Endless Light, A
 • Rip Girls
 • Robin Hood (1973)
 • Rocketeer, The
 • Rookie, The
 • Ruby Bridges
 • Sacred Planet
 • Saludos Amigos (1943)
 • Sammy, The Way-Out Seal
 • Santa Buddies
 • Santa Clause 2, The
 • Santa Clause 3, The: The Escape Clause
 • Santa Clause, The
 • Santa Paws 2: The Santa Pups
 • Saving Mr. Banks
 • Scream Team, The
 • Search For Santa Paws, The
 • Secret Of The Magic Gourd, The
 • Secretariat
 • Secrets Of Life
 • Shaggy D.A., The
 • Shaggy Dog, The (1959)
 • Sharpay’s Fabulous Adventure
 • Sign Of Zorro, The
 • Sky High
 • Sleeping Beauty
 • Smart House
 • Snow Buddies
 • Snow Dogs
 • Snow Leopards: The Ghosts Of The Mountains

 

 

 

 • Snow White And The Seven Dwarfs
 • Snowball Express
 • Sorcerer’s Apprentice, The (2010)
 • Space Buddies
 • Spooky Buddies
 • Starstruck
 • Stepsister From Planet Weird
 • Stitch! The Movie
 • Story Of Robin Hood And His Merrie Men, The
 • Strongest Man In The World, The
 • Stuck In The Suburbs
 • Suite Life Movie
 • Sultan And The Rock Star
 • Super Buddies
 • Swiss Family Robinson (1960)
 • Sword In The Stone, The
 • Tale Of Two Critters, A
 • Tall Tale
 • Tangled (2010)
 • Tangled Before Ever After
 • Tarzan (1999)
 • Tarzan Ii (2005)
 • That Darn Cat (1997)
 • That Darn Cat! (1965)
 • Thirteenth Year, The
 • Those Calloways
 • Three Caballeros, The
 • Three Musketeers, The (1993)
 • Tiger Cruise (Aka: Voyage)
 • Tigger Movie, The
 • Tini: El Gran Cambio De Violetta
 • Tinker Bell
 • Tinker Bell And The Great Fairy Rescue
 • Tinker Bell And The Legend Of The Neverbeast
 • Tinker Bell And The Lost Treasure
 • Tom And Huck
 • Tomorrowland
 • Treasure Buddies
 • Treasure Island
 • Treasure Of Matecumbe
 • Treasure Planet
 • Tron
 • Tron: Legacy
 • Tru Confessions

 

 

 

 • Tuck Everlasting
 • Twas The ……
 • Twitches
 • Twitches Too
 • Ugly Dachshund, The
 • Ultimate Christmas Present, The
 • Underdog
 • Unidentified Flying Oddball
 • Up, Up And Away
 • Vanishing Prairie, The
 • Waking Sleeping Beauty
 • Wendy Wu: Homecoming Warrior
 • Whispers: An Elephant’s Tale
 • White Fang
 • Wild, The (2006)
 • Wings Of Life (Aka: Pollen)
 • Winnie The Pooh
 • Winnie The Pooh: A Very Merry Pooh Year
 • Winnie The Pooh: Springtime With Roo (2004)
 • Wizards Of Waverly Place The Movie
 • Wreck-It Ralph
 • Xiong Mao Hui Jia Lu (Aka: Trail Of The Panda)
 • Yellowstone Cubs
 • You Lucky Dog
 • You Wish! (2003)
 • Young Black Stallion, The
 • Zapped
 • Zenon: Girl Of The 21st Century
 • Zenon: The Zequel
 • Zenon: Z3
 • Zombies
 • Zootopia (Aka: Zootropolis)

 

Disney (Serier)

 

 • Boy Meets World (Yr 1 1993/94 Eps 1-22)
 • Boy Meets World (Yr 2 1994/95 Eps 23-45)
 • Boy Meets World (Yr 3 1995/96 Eps 46-67)
 • Boy Meets World (Yr 4 1996/97 Eps 68-89)
 • Boy Meets World (Yr 5 1997/98 Eps 90-113)
 • Boy Meets World (Yr 6 1998/99 Eps 114-135)
 • Boy Meets World (Yr 7 1999/00 23 Eps 136-158)
 • Chip ‘N’ Dale’s Rescue Rangers (Yr 1 1989/90 Eps 1-65)
 • Disney A.N.T. Farm (Yr 1 2010/11 Eps 1-26)

 

 

 

 • Disney N.T. Farm (Yr 2 2011/12 Eps 27-47)
 • Disney N.T. Farm (Yr 3 2012/13 Eps 48-65)
 • Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 1 1985/86 Eps 1-13)
 • Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 2 1986/87 Eps 14-21)
 • Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 3 1987/88 Eps 22-29)
 • Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 4 1988/89 Eps 30-39)
 • Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 5 1989/90 Eps 40-47)
 • Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 6 1990/91 Eps 48-65)
 • Disney Andi Mack (Yr 1 2016/17 Eps 1-13)
 • Disney Austin & Ally (Yr 1 2011/12 Eps 1-19)
 • Disney Austin & Ally (Yr 2 2012/13 Eps 20-45)
 • Disney Austin & Ally (Yr 3 2013/14 Eps 46-67)
 • Disney Austin & Ally (Yr 4 2014/15 Eps 68-87)
 • Disney Best Friends Whenever (Yr 1 2015/16 Eps 1-19)
 • Disney Best Friends Whenever (Yr 2 2016/17 Eps 20-32)
 • Disney Big Hero 6 The Series (Yr 1 2017/18 Eps 1-25)
 • Disney Bizaardvark (Yr 1 2015/16 Eps 1-21)
 • Disney Bizaardvark (Yr 2 2016/17 Eps 22-42)
 • Disney Bizaardvark (Yr 3 2017/18 Eps 43-63)
 • Disney Bunk’d (Yr 1 2014/15 Eps 1-21)
 • Disney Bunk’d (Yr 2 2015/16 Eps 22-42)
 • Disney Bunk’d (Yr 3 2017/18 Eps 43-58)
 • Disney Captain Jake And The Never Land Pirates (Yr 4 2014/15 Eps 101-120)
 • Disney Coop & Cami Ask The World (Yr 1 2018/19 Eps 1-21)
 • Disney Crash & Bernstein (Yr 1 2012/13 Eps 1-26)
 • Disney Crash & Bernstein (Yr 2 2013/14 Eps 27-39)
 • Disney Doc Mcstuffins (Yr 1 2011/12 Eps 1-26)
 • Disney Doc Mcstuffins (Yr 2 2013/14 Eps 27-63)
 • Disney Doc Mcstuffins (Yr 3 2014/15 Eps 64-92)
 • Disney Doc Mcstuffins: Toy Hospital (Yr 4 2015/16 Eps 93-120)
 • Disney Ducktales (Yr 1 2016/17 Eps 1-25)
 • Disney Ducktales (Yr 2 2018/19 Eps 26-50)
 • Disney Elena Of Avalor (Yr 1 2015/16 Eps 1-26)
 • Disney Fairy Tale Weddings (Yr 1 2017/18 Eps 1-6)
 • Disney Fancy Nancy (Aka: Disney Fancy Nancy Clancy) (Yr 1 2017/18 Eps 1-25)
 • Disney Fish Hooks (Yr 1 2010/11 Eps 1-21)
 • Disney Fish Hooks (Yr 2 2011/12 Eps 22-43)
 • Disney Fish Hooks (Yr 3 2012/13 Eps 44-59)
 • Disney Girl Meets World (Yr 1 2013/14 Eps 1-21)
 • Disney Girl Meets World (Yr 2 2014/15 Eps 22-51)
 • Disney Girl Meets World (Yr 3 2015/16 Eps 52-72)
 • Disney Good Luck Charlie (Yr 1 2009/10 Eps 1-26)
 • Disney Good Luck Charlie (Yr 2 2010/11 Eps 27-56)
 • Disney Good Luck Charlie (Yr 3 2011/12 Eps 57-79)

 

 

 

 • Disney Good Luck Charlie (Yr 4 2012/13 Eps 80-100)
 • Disney Gravity Falls (Yr 1 2011/12 Eps 1-20)
 • Disney Gravity Falls (Yr 2 2013/14 Eps 21-41)
 • Disney Handy Manny (Yr 1 2006/07 Eps 1-26)
 • Disney Handy Manny (Yr 2 2007/08 Eps 27-65)
 • Disney Handy Manny (Yr 3 2009/10 Eps 66-117)
 • Disney Hannah Montana (Yr 1 2005/06 Eps 1-26)
 • Disney Hannah Montana (Yr 2 2006/07 Eps 27-56)
 • Disney Hannah Montana (Yr 3 2008/09 Eps 57-86)
 • Disney Hannah Montana Forever (Yr 4 2009/10 Eps 87-101)
 • Disney Hercules (Yr 1 1998/99 Eps 1-65)
 • Disney I Didn’t Do It (Yr 1 2013/14 Eps 1-20)
 • Disney I Didn’t Do It (Yr 2 2014/15 Eps 21-39)
 • Disney Imagination Movers (Yr 1 2008/09 Eps 1-26)
 • Disney Imagination Movers (Yr 2 2009/10 Eps 27-51)
 • Disney Imagination Movers (Yr 3 2010/11 Eps 52-75)
 • Disney Jake And The Never Land Pirates (Yr 1 2010/11 Eps 1-26)
 • Disney Jake And The Never Land Pirates (Yr 2 2011/12 Eps 27-64)
 • Disney Jake And The Never Land Pirates (Yr 3 2013/14 Eps 65-100)
 • Disney Jessie (Yr 1 2011/12 Eps 1-26)
 • Disney Jessie (Yr 2 2012/13 Eps 27-54)
 • Disney Jessie (Yr 3 2013/14 Eps 55-81)
 • Disney Jonas (Yr 1 2008/09 Eps 1-21)
 • Disney Jonas L.A. (Yr 2 2009/10 Eps 22-34)
 • Disney Junior Muppet Babies (Yr 1 2017/18 Eps 1-20)
 • Disney Junior Puppy Dog Pals (Yr 1 2016/17 Eps 1-25)
 • Disney Junior Puppy Dog Pals (Yr 2 2018/19 Eps 26-55)
 • Disney Just Roll With It (Yr 1 2018/19 Eps 1-21)
 • Disney K.C. Undercover (Yr 1 2014/15 Eps 1-29)
 • Disney C. Undercover (Yr 2 2015/16 Eps 30-55)
 • Disney C. Undercover (Yr 3 2016/17 Eps 56-81)
 • Disney Kickin’ It (Yr 1 2010/11 Eps 1-21)
 • Disney Kickin’ It (Yr 2 2011/12 Eps 22-45)
 • Disney Kickin’ It (Yr 3 2012/13 Eps 46-67)
 • Disney Kickin’ It (Yr 4 2013/14 Eps 68-85)
 • Disney Kim Possible (Yr 1 2001/02 Eps 1-21)
 • Disney Kim Possible (Yr 2 2002/03 Eps 22-52)
 • Disney Kim Possible (Yr 3 2004/05 Eps 53-65)
 • Disney Kim Possible (Yr 4 2006/07 Eps 66-87)
 • Disney Kirby Buckets (Yr 1 2014/15 Eps 1-20)
 • Disney Kirby Buckets (Yr 2 2015/16 Eps 21-46)
 • Disney Kirby Buckets Warped (Yr 3 2016/17 Eps 47-59)
 • Disney Lab Rats (Yr 1 2011/12 Eps 1-20)
 • Disney Lab Rats (Yr 2 2012/13 Eps 21-46)

 

 

 

 • Disney Lab Rats (Yr 3 2013/14 Eps 47-72)
 • Disney Lab Rats: Bionic Island (Yr 4 2014/15 Eps 73-98)
 • Disney Lab Rats: Elite Force (Yr 1 2015/16 Eps 1-16)
 • Disney Legend Of The Three Caballeros (Yr 1 2017/18 Eps 1-13)
 • Disney Lilo & Stitch: The Series (Yr 1 2003/04 Eps 1-39)
 • Disney Lilo & Stitch: The Series (Yr 2 2004/05 Eps 40-65)
 • Disney Little Einsteins (Yr 1 2005/06 Eps 1-28)
 • Disney Little Einsteins (Yr 2 2006/07 Eps 29-67)
 • Disney Liv And Maddie (Yr 1 2013/14 Eps 1-21)
 • Disney Liv And Maddie (Yr 2 2014/15 Eps 22-45)
 • Disney Liv And Maddie (Yr 3 2015/16 Eps 46-65)
 • Disney Liv And Maddie: Cali Style (Yr 4 2016/17 Eps 66-80)
 • Disney Mech-X4! (Yr 1 2016/17 Eps 1-16)
 • Disney Mech-X4! (Yr 2 2017/18 Eps 17-37)
 • Disney Mickey And The Roadster Racers (Yr 1 2016/17 Eps 1-26)
 • Disney Mickey And The Roadster Racers (Yr 2 2017/18 Eps 27-51)
 • Disney Mickey Mouse Clubhouse (Yr 1 2005/06 Eps 1-26)
 • Disney Mickey Mouse Clubhouse (Yr 2 2007/08 Eps 27-65)
 • Disney Mickey Mouse Clubhouse (Yr 3 2009/10 Eps 66-100)
 • Disney Mickey Mouse Clubhouse (Yr 4 2011/12 Eps 101-122)
 • Disney Mickey Mouse Clubhouse (Yr 5 2013/14 Eps 123-132)
 • Disney Mighty Ducks (Yr 1 1996/97 Eps 1-26)
 • Disney Mighty Med (Yr 1 2013/14 Eps 1-26)
 • Disney Mighty Med (Yr 2 2014/15 Eps 27-48)
 • Disney Milo Murphy’s Law (Yr 1 2016/17 Eps 1-21)
 • Disney Milo Murphy’s Law (Yr 2 2018/19 Eps 22-41)
 • Disney My Friends Tigger & Pooh (Yr 1 2006/07 Eps 1-26)
 • Disney My Friends Tigger & Pooh (Yr 2 2008/09 Eps 27-65)
 • Disney Phineas And Ferb (Yr 1 2007/08 Eps 1-26)
 • Disney Phineas And Ferb (Yr 2 2008/09 Eps 27-65)
 • Disney Phineas And Ferb (Yr 3 2010/11 Eps 66-100)
 • Disney Phineas And Ferb (Yr 4 2012/13 Eps 101-136)
 • Disney Randy Cunningham: 9th Grade Ninja (Yr 1 2011/12 Eps 1-26)
 • Disney Randy Cunningham: 9th Grade Ninja (Yr 2 2013/14 Eps 27-50)
 • Disney Rapunzel’s Tangled Adventure (Yr 2 2017/18 Eps 26-49)
 • Disney Rapunzel’s Tangled Adventure (Yr 3 2018/19 Eps 50-70)
 • Disney Raven’s Home (Yr 1 2016/17 Eps 1-13)
 • Disney Raven’s Home (Yr 2 2017/18 Eps 14-34)
 • Disney Recess (Yr 1 1997/98 Eps 1-13)
 • Disney Recess (Yr 2 1998/99 Eps 14-26)
 • Disney Recess (Yr 3 1999/00 Eps 27-65)
 • Disney Shake It Up (Yr 1 2010/11 Eps 1-21)
 • Disney Shake It Up (Yr 2 2011/12 Eps 22-52)
 • Disney Shake It Up (Yr 3 2012/13 Eps 53-78)

 

 

 

 • Disney Sheriff Callie’s Wild West (Yr 1 2013/14 Eps 1-23)
 • Disney Sofia The First (Yr 1 2012/13 Eps 1-25)
 • Disney Sofia The First (Yr 2 2013/14 Eps 26-56)
 • Disney Sofia The First (Yr 3 2014/15 Eps 57-86)
 • Disney Sofia The First (Yr 4 2015/16 Eps 87-116)
 • Disney Sonny With A Chance (Aka: So Random) (Yr 3 2010/11 Eps 48-73)
 • Disney Sonny With A Chance (Yr 1 2008/09 Eps 1-21)
 • Disney Sonny With A Chance (Yr 2 2009/10 Eps 22-47)
 • Disney Stuck In The Middle (Yr 1 2015/16 Eps 1-17)
 • Disney Stuck In The Middle (Yr 2 2016/17 Eps 18-38)
 • Disney Stuck In The Middle (Yr 3 2017/18 Eps 39-59)
 • Disney Sydney To The Max (Yr 1 2018/19 Eps 1-21)
 • Disney Tangled: The Series (Yr 1 2016/17 Eps 1-25)
 • Disney The Evermoor Chronicles (Yr 1 Eps 1-20)
 • Disney The Evermoor Chronicles (Yr 2 Eps 21-32)
 • Disney The Lion Guard (Yr 1 2015/16 Eps 1-28)
 • Disney The Lion Guard (Yr 2 2016/17 Eps 29-58)
 • Disney The Lion Guard (Yr 3 2018/19 Eps 59-78)
 • Disney The Little Mermaid (Yr 1 1992/93 Eps 1-13)
 • Disney The Little Mermaid (Yr 2 1993/94 Eps 14-22)
 • Disney The Little Mermaid (Yr 3 1994/95 Eps 23-30)
 • Disney The Lodge (Yr 1 Eps 1-10)
 • Disney The Lodge (Yr 2 Eps 11-25)
 • Disney The Suite Life Of Zack & Cody (Yr 3 2006/07 Eps 66-87)
 • Disney The Suite Life On Deck (Yr 1 2008/09 Eps. 1-21)
 • Disney The Suite Life On Deck (Yr 2 2009/10 Eps 22-51)
 • Disney The Suite Life On Deck (Yr 3 2010/11 Eps 52-73)
 • Disney Vampirina (Yr 1 2017/18 Eps 1-25)
 • Disney Wizards Of Waverly Place (Yr 1 2007/08 Eps 1-21)
 • Disney Wizards Of Waverly Place (Yr 2 2008/09 Eps 22-51)
 • Disney Wizards Of Waverly Place (Yr 3 2009/10 Eps 52-81)
 • Disney Wizards Of Waverly Place (Yr 4 2010/11 Eps 82-110)
 • Goof Troop (Yr 1 1992/93 Eps 1-78)
 • Lion King’s Timon & Pumbaa (Yr 1 1995/96 Eps 1-25)
 • Lion King’s Timon & Pumbaa (Yr 2 1996/97 Eps 26-46)
 • Lion King’s Timon & Pumbaa (Yr 3 1998/99 Eps 47-85)
 • Lizzie Mcguire (Yr 1 2000/01 Eps 1-31)
 • Lizzie Mcguire (Yr 2 2001/02 Eps 32-65)
 • Miraculous Tales Of Ladybug & Cat Noir (Yr 1 2015/16 Eps 1-26)
 • Miraculous Tales Of Ladybug & Cat Noir (Yr 2 2017/18 Eps 27-52)
 • Out Of The Box (Yr 1 1998/99 Eps 1-21)
 • Out Of The Box (Yr 2 1999/00 Eps 22-53)
 • Out Of The Box (Yr 3 2002/03 Eps 54-79)
 • Penny On M.A.R.S. (Yr 1 Eps 1-16)

 

 

 

 • Penny On A.R.S. (Yr 2 Eps 17-26)
 • Penny On A.R.S. (Yr 3 Eps 27-39)
 • Proud Family, The (Yr 1 2001/02 Eps 1-21)
 • Smart Guy (Yr 1 1996/97 Eps 1-7)
 • Smart Guy (Yr 2 1997/98 Eps 8-29)
 • Smart Guy (Yr 3 1998/99 Eps 30-51)
 • Soy Luna (Yr 1 2015/16 Eps 1-80)
 • Suite Life Of Zack & Cody, The (Yr 1 2004/05 Eps 1-26)
 • Suite Life Of Zack & Cody, The (Yr 2 2005/06 Eps 27-65)
 • That’s So Raven (Yr 1 2002/03 Eps 1-21)
 • That’s So Raven (Yr 2 2003/04 Eps 22-43)
 • That’s So Raven (Yr 3 2004/05 Eps 44-78)
 • That’s So Raven (Yr 4 2005/06 Eps 79-100)
 • Violetta (Yr 1 2011/12 Eps 1-80)
 • Violetta (Yr 2 2012/13 Eps 81-160)

 

Disney (Short)

 

 • All In A Nutshell
 • Art Of Skiing, The
 • Babes In The Woods
 • Band Concert, The
 • Beach Picnic
 • Bearly Asleep
 • Beezy Bear
 • Big Bad Wolf, The
 • Bone Bandit
 • Canine Caddy
 • Chef Donald
 • Clock Cleaners
 • Corn Chips
 • Destino
 • Disney Ducktales (Yr 1 2016/17 Eps 1-15)
 • Disney Gravity Falls (Yr 1 2012/13 Eps 1-17)
 • Disney Junior Muppet Babies Show And Tell (Yr 1 2017/18 Eps 1-10)
 • Disney Mickey And The Roadster Racers: Nutty Tales (Yr 1 Eps 1-8)
 • Disney Mickey And The Roadster Racers: Nutty Tales (Yr 2 Eps 9-18)
 • Disney Mickey Mouse (Yr 1 2012/13 Eps 1-19)
 • Disney Mickey Mouse (Yr 2 2013/14 Eps 20-39)
 • Disney Mickey Mouse (Yr 3 2014/15 Eps 40-57)
 • Disney Mickey Mouse (Yr 4 2016/17 Eps 58-76)
 • Disney Minnie’s Bow-Toons (Yr 1 2011/12 Eps 1-10)
 • Disney Minnie’s Bow-Toons (Yr 2 2012/13 Eps 11-20)
 • Disney Minnie’s Bow-Toons (Yr 3 2013/14 Eps 21-40)

 

 

 

 • Disney Muppet Moments (Yr 1 2014/15 Eps 1-41)
 • Disney Playtime With Puppy Dog Pals Puppy Playcare (Yr 2 Eps 9-16)
 • Disney Take Two With Phineas And Ferb (Yr 1 2010/11 Eps 1-10)
 • Disney Vampirina Ghoul Girls Rock! (Yr 1 2017/18 Eps 1-7)
 • Disney Vampirina Ghoul Girls Rock! (Yr 2 2018/19 Eps 8-15)
 • Donald’s Dog Laundry
 • Donald’s Golf Game
 • Donald’s Tire Trouble
 • Don’s Fountain Of Youth
 • Double Dribble
 • Dragon Around
 • Early To Bed
 • Elmer Elephant
 • Ferdinand The Bull
 • Flowers And Trees
 • Food For Feudin’
 • Frankenweenie (1984)
 • Frozen Fever
 • Golden Touch, The
 • Grand Canyonscope
 • Grasshopper And The Ants
 • Hawaiian Holiday
 • How To Fish
 • How To Play Baseball
 • How To Play Football
 • In Beaver Valley
 • Inner Workings
 • Knight For A Day, A
 • Lambert, The Sheepish Lion
 • Lego Disney Frozen: Northern Lights (Yr 1 2016/17 Eps 1-4)
 • Lend A Paw
 • Let’s Stick Together
 • Little Matchgirl, The
 • Little Whirlwind, The
 • Lonesome Ghosts
 • Mail Dog
 • Mickey And The Seal
 • Mickey Down Under
 • Mickey’s Delayed Date
 • Mickey’s Rival
 • Mickey’s Trailer
 • Mouse Takes A Trip
 • Nature’s Half Acre
 • New Neighbor, The

 

 

 

 • Olaf’s Frozen Adventure
 • Old Mill, The
 • Olympic Champ, The
 • Olympic Elk, The
 • On Ice
 • Out Of Scale
 • Pluto’s Christmas Tree
 • Pluto’s Party
 • Pluto’s Purchase
 • Pluto’s Surprise Package
 • Pluto’s Sweater
 • Prep & Landing
 • Prep & Landing: Naughty Vs. Nice (2011)
 • Prep & Landing: Operation Secret Santa (2010)
 • Prowlers Of The Everglades
 • Rescue Dog
 • Santa’s Workshop
 • Simple Things, The
 • Small One, The
 • Society Dog Show
 • Steamboat Willie
 • Super Rhino
 • Three Blind Mouseketeers
 • Three Little Pigs (1933)
 • Three Little Wolves
 • Thru The Mirror
 • Toby Tortoise Returns
 • Tortoise And The Hare, The
 • Trick Or Treat
 • Tugboat Mickey
 • Ugly Duckling, The (1939)
 • Water Birds
 • Wise Little Hen, The
 • Ye Olden Days

 

Disney (Specials)

 

 • Arendelle Castle Yule Log
 • Disney Family Singalong, The
 • Disney Family Singalong, The: Volume Ii
 • Disney Under The Sea: A Descendants Short Story
 • Disney Fairy Tale Weddings: Holiday Magic
 • I Captured The King Of The Leprechauns
 • Liberty Story, The

 

 

 

 • Man In Space
 • Mars And Beyond
 • Mouseketeers At Walt Disney World, The
 • Pre-Opening Report From Disneyland, A
 • Story Of The Animated Drawing, The
 • Wonderful World Of Disney, The: The Little Mermaid Live!

 

Pixar (Film)

 

 • Brave
 • Bug’s Life, A
 • Cars
 • Cars 2
 • Cars 3
 • Coco
 • Finding Dory
 • Finding Nemo
 • Good Dinosaur, The
 • Incredibles 2
 • Incredibles, The
 • Inside Out
 • Monsters University
 • Monsters,
 • Ratatouille
 • Toy Story
 • Toy Story 2
 • Toy Story 3
 • Toy Story 4
 • Up
 • Wall-E

 

Pixar (Short)

 

 • Adventures Of Andre & Wally B., The
 • Air Mater
 • Auntie Edna
 • Bao
 • Blue Umbrella, The (2013)
 • Boundin’
 • Bugged
 • Burn-E
 • Day & Night
 • Dug’s Special Mission
 • El Materdor

 

 

 

 • For The Birds
 • George And J.
 • Geri’s Game
 • Hawaiian Vacation
 • Heavy Metal Mater
 • Hiccups
 • Jack-Jack Attack
 • Knick Knack
 • Lava
 • Legend Of Mor’du, The
 • Lifted
 • Lou
 • Luna, La
 • Luxo
 • Mater And The Ghostlight
 • Mater Private Eye
 • Mater The Greater
 • Mike’s New Car
 • Monster Truck Mater
 • Moon Mater
 • One Man Band
 • Partly Cloudy
 • Party Central
 • Partysaurus Rex
 • Piper
 • Presto
 • Radiator Springs 500 1/2
 • Red’s Dream
 • Rescue Squad Mater
 • Riley’s First Date?
 • Sanjay’s Super Team
 • Small Fry
 • Spinning
 • Time Travel Mater
 • Tin Toy
 • Tokyo Mater
 • Unidentified Flying Mater
 • Your Friend The Rat

 

Pixar (Specials)

 

 • Toy Story Of Terror! (Tv Special)
 • Toy Story That Time Forgot (Tv Special)

 

 

 

Marvel (Film)

 

 • Ant-Man
 • Ant-Man And The Wasp
 • Avengers: Endgame
 • Avengers: Infinity War
 • Black Panther
 • Captain America: Civil War
 • Captain America: The First Avenger
 • Captain America: The Winter Soldier
 • Captain Marvel
 • Doctor Strange
 • Fantastic Four (2005)
 • Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer
 • Guardians Of The Galaxy
 • Guardians Of The Galaxy Vol. 2
 • Iron Man
 • Iron Man 2
 • Iron Man 3
 • Marvel Rising: Secret Warriors
 • Marvel Studios: Assembling A Universe
 • Marvel Super Hero Adventures: Frost Fight!
 • Marvel: 75 Years, From Pulp To Pop!
 • Marvel’s Avengers: Age Of Ultron
 • Marvel’s Hulk: Where Monsters Dwell
 • Marvel’s Iron Man & Captain America: Heroes United
 • Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United
 • Marvel’s The Avengers
 • Thor
 • Thor: Ragnarok
 • Thor: The Dark World
 • Wolverine, The (2013)
 • X2
 • X-Men
 • X-Men Origins: Wolverine
 • X-Men: Apocalypse
 • X-Men: Dark Phoenix
 • X-Men: Days Of Future Past
 • X-Men: First Class
 • X-Men: The Last Stand

 

Marvel (Serier)

 

 • Avengers, The: Earth’s Mightiest Heroes (Yr 1 2010/11 Eps 1-26)

 

 

 

 • Avengers, The: Earth’s Mightiest Heroes (Yr 2 2011/12 Eps 27-52)
 • Hulk And The Agents Of S.M.A.S.H. (Yr 1 2012/13 Eps 1-26)
 • Hulk And The Agents Of S.M.A.S.H. (Yr 2 2014/15 Eps 27-52)
 • Marvel Ultimate Spider-Man (Yr 1 2011/12 Eps 1-26)
 • Marvel Ultimate Spider-Man (Yr 2 2012/13 Eps 27-52)
 • Marvel Ultimate Spider-Man: Web-Warriors (Yr 3 2013/14 Eps 53-78)
 • Marvel’s Agent Carter (Yr 1 2014/15 Eps 1-8)
 • Marvel’s Agent Carter (Yr 2 2015/16 Eps 9-18)
 • Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. (Yr 1 2013/14 Eps 1-22)
 • Marvel’s Agents Of H.I.E.L.D. (Yr 2 2014/15 Eps 23-44)
 • Marvel’s Agents Of H.I.E.L.D. (Yr 3 2015/16 Eps 45-66)
 • Marvel’s Agents Of H.I.E.L.D. (Yr 4 2016/17 Eps 67-88)
 • Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. (Yr 5 2017/18 Eps 89-110)
 • Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. (Yr 6 2018/19 Eps 111-123)
 • Marvel’s Avengers Assemble (Yr 1 2012/13 Eps 1-26)
 • Marvel’s Avengers Assemble (Yr 2 2014/15 Eps 27-52)
 • Marvel’s Avengers: Black Panther’s Quest (Yr 5 2017/18 Eps 105-127)
 • Marvel’s Future Avengers (Yr 1 2016/17 Eps 1-26)
 • Marvel’s Future Avengers (Yr 2 2017/18 Eps 27-39)
 • Marvel’s Guardians Of The Galaxy (Yr 1 2015/16 Eps 1-26)
 • Marvel’s Inhumans (Yr 1 2017/18 Eps 1-8)
 • Marvel’s Runaways (Yr 1 2017/18 Eps 1-10)
 • Marvel’s Runaways (Yr 2 2018/19 Eps 11-23)
 • Marvel’s Ultimate Spider-Man Vs. The Sinister 6 (Yr 4 2015/16 Eps 79-104)
 • Super Hero Squad Show, The (Yr 1 2009/10 Eps 1-26)

 

Marvel (Short)

 

 • Marvel Rising: Initiation (Yr 1 2017/18 Eps 1-6)
 • Marvel Studios: Expanding The Universe
 • Marvel Super Hero Adventures (Yr 1 2017/18 Eps 1-10)
 • Marvel Super Hero Adventures (Yr 2 2018/19 Eps 11-20)
 • Marvel’s Guardians Of The Galaxy (Yr 1 2014/15 Eps 1-10)
 • Marvel’s Rocket & Groot (Yr 1 2016/17 Eps 1-12)

 

Star Wars (Film)

 

 • Rogue One: A Star Wars Story
 • Solo: A Star Wars Story
 • Star Wars: A New Hope
 • Star Wars: Attack Of The Clones
 • Star Wars: Return Of The Jedi
 • Star Wars: Revenge Of The Sith
 • Star Wars: The Clone Wars

 

 

 

 • Star Wars: The Empire Strikes Back
 • Star Wars: The Force Awakens
 • Star Wars: The Last Jedi
 • Star Wars: The Phantom Menace
 • Star Wars: The Rise Of Skywalker

 

Star Wars (Serier)

 

 • Lego Star Wars: All-Stars (Yr 1 2018/19 Eps 1-5)
 • Lego Star Wars: Droid Tales (Yr 1 2014/15 Eps 1-5)
 • Lego Star Wars: The Freemaker Adventures (Yr 1 2015/16 Eps 1-13)
 • Lego Star Wars: The Freemaker Adventures (Yr 2 2016/17 Eps 14-26)
 • Star Wars Rebels (Yr 1 2014/15 Eps 1-15)
 • Star Wars Rebels (Yr 2 2015/16 Eps 16-37)
 • Star Wars Resistance (Yr 1 2018/19 Eps 1-21)
 • Star Wars Resistance (Yr 2 2019/20 Eps 22-40)
 • Star Wars: The Clone Wars – The Lost Missions (Yr 6 2014/15 Eps 1-13)
 • Star Wars: The Clone Wars (Yr 1 2008/09 Eps 1-22)
 • Star Wars: The Clone Wars (Yr 2 2009/10 Eps 23-44)
 • Star Wars: The Clone Wars (Yr 3 2010/11 Eps 45-66)
 • Star Wars: The Clone Wars (Yr 4 2011/12 Eps 67-88)
 • Star Wars: The Clone Wars (Yr 5 2012/13 Eps 89-108)

 

Star Wars (Specials)

 

 • Disney Phineas And Ferb: Phineas And Ferb Star Wars (Tv Special)
 • Star Wars: The New Yoda Chronicles – Clash Of The Skywalkers

 

Star Wars (Short)

 

 • Lego Star Wars: The Resistance Rises (Yr 1 2015/16 Eps 1-5)
 • Star Wars Forces Of Destiny (Yr 1 2016/17 Eps 1-16)
 • Star Wars Rebels (Yr 1 2014/15 Eps 1-4)

 

National Geographic (Film)

 

 • Apollo: Missions To The Moon
 • Atlantis Rising
 • Before The Flood
 • Diana: In Her Own Words
 • Expedition Mars: Spirit & Opportunity
 • Flood, The
 • Free Solo
 • Into The Grand Canyon

 

 

 

 • Into The Okavango
 • Jane
 • Kingdom Of The Blue Whale
 • Miracle Landing On The Hudson
 • Paris To Pittsburgh
 • Science Fair

 

National Geographic (Serier)

 

 • America’s National Parks (Yr 1 Eps 1-8)
 • Animal Er (Yr 1 2016/17 Eps 1-6)
 • Animal Er (Yr 2 2017/18 Eps 7-14)
 • Birth Of Europe (Yr 1 2014/15 Eps 1-3)
 • Brain Games (Yr 1 2011/12 Eps 1-3)
 • Brain Games (Yr 2 2012/13 Eps 4-15)
 • Brain Games (Yr 3 2013/14 Eps 16-25)
 • Brain Games (Yr 4 2013/14 Eps 26-35)
 • Brain Games (Yr 5 2014/15 Eps 36-45)
 • Brain Games (Yr 6 2014/15 Eps 46-51)
 • Brain Games (Yr 7 2015/16 Eps 52-57)
 • Brain Games (Yr 8 Eps 58-65)
 • Buried Secrets Of The Bible With Albert Lin (Yr 1 Eps 1-2)
 • Car Sos (Yr 1 2012/13 Eps 1-10)
 • Car Sos (Yr 2 2013/14 Eps 11-20)
 • Car Sos (Yr 3 2014/15 Eps 21-30)
 • Car Sos (Yr 4 2015/16 Eps 31-40)
 • Car Sos (Yr 5 2016/17 Eps 41-50)
 • Car Sos (Yr 6 2017/18 Eps 51-60)
 • Car Sos (Yr 7 Eps 61-70)
 • Continent 7: Antarctica (Yr 1 2016/17 Eps 1-6)
 • Cosmos: A Spacetime Odyssey (Yr 1 2013/14 Eps 1-13)
 • Dog: Impossible (Yr 1 Eps 1-6)
 • Oakley, Yukon Vet (Yr 1 2013/14 Eps 1-6)
 • Oakley, Yukon Vet (Yr 2 2014/15 Eps 7-16)
 • Oakley, Yukon Vet (Yr 3 2015/16 Eps 17-24)
 • Oakley, Yukon Vet (Yr 4 2016/17 Eps 25-32)
 • Oakley, Yukon Vet (Yr 5 2017/18 Eps 33-40)
 • Oakley, Yukon Vet (Yr 6 2018/19 Eps 41-48)
 • Drain The Oceans (Yr 1 2017/18 Eps 1-10)
 • Drain The Oceans (Yr 2 2018/19 Eps 11-25)
 • Europe From Above (Yr 1 2019/20 Eps 1-6)
 • Genius By Stephen Hawking (Yr 1 Eps 1-6)
 • Gordon Ramsay: Uncharted (Yr 1 2018/19 Eps 1-6)
 • Great Migrations (Yr 1 2010/11 Eps 1-6)

 

 

 

 • Hostile Planet (Yr 1 2018/19 Eps 1-6)
 • Ice Road Rescue (Yr 1 Eps 1-10)
 • Ice Road Rescue (Yr 2 Eps 11-20)
 • Ice Road Rescue (Yr 3 Eps 21-29)
 • Ice Road Rescue (Yr 4 Eps 30-37)
 • Incredible Dr. Pol, The (Yr 1 2011/12 Eps 1-4)
 • Incredible Dr. Pol, The (Yr 10 2016/17 Eps 85-96)
 • Incredible Dr. Pol, The (Yr 11 2016/17 Eps 97-106)
 • Incredible Pol, The (Yr 12 2017/18 Eps 107-116)
 • Incredible Pol, The (Yr 13 2017/18 Eps 117-129)
 • Incredible Pol, The (Yr 14 2018/19 Eps 130-141)
 • Incredible Dr. Pol, The (Yr 2 2011/12 Eps 5-20)
 • Incredible Pol, The (Yr 3 2012/13 Eps 21-26)
 • Incredible Pol, The (Yr 4 2013/14 Eps 27-36)
 • Incredible Pol, The (Yr 5 2013/14 Eps 37-46)
 • Incredible Pol, The (Yr 6 2014/15 Eps 47-56)
 • Incredible Pol, The (Yr 7 2014/15 Eps 57-66)
 • Incredible Pol, The (Yr 8 2015/16 Eps 67-76)
 • Incredible Pol, The (Yr 9 2015/16 Eps 77-84)
 • Japan: Between Earth And Sky (Yr 1 2017/18 Eps 1-3)
 • King Fishers (Yr 1 Eps 1-10)
 • Lost Cities With Albert Lin (Yr 1 Eps 1-6)
 • Lost Treasures Of Egypt (Yr 1 2018/19 Eps 1-6)
 • Lost Treasures Of The Maya (Yr 1 2018/19 Eps 1-4)
 • One Strange Rock (Yr 1 2017/18 Eps 1-10)
 • Origins: The Journey Of Humankind (Yr 1 2016/17 Eps 1-8)
 • Out There With Jack Randall (Yr 1 Eps 1-6)
 • Paradise Island (Yr 1 Eps 1-3)
 • Prairie Dog Manor (Yr 1 2019/20 Eps 1-12)
 • Primal Survivor (Yr 2 2015/16 Eps 7-14)
 • Primal Survivor (Yr 3 2016/17 Eps 15-20)
 • Primal Survivor (Yr 4 2018/19 Eps 21-23)
 • Rocky Mountain Animal Rescue (Yr 1 2017/18 Eps 1-6)
 • Running Wild With Bear Grylls (Yr 5 2019/20 Eps 33-42)
 • Scrapyard Supercar (Yr 1 Eps 1-8)
 • Secrets Of The Zoo (Yr 1 2017/18 Eps 1-6)
 • Secrets Of Wild India (Yr 1 2011/12 Eps 1-3)
 • Supercar Megabuild (Yr 1 2015/16 Eps 1-10)
 • Supercar Megabuild (Yr 2 2016/17 Eps 11-18)
 • Survive The Tribe (Yr 1 2013/14 Eps 1-6)
 • Tut’s Treasures: Hidden Secrets (Yr 1 Eps 1-3)
 • Ufo Europe: The Untold Stories (Yr 1 2012/13 Eps 1-7)
 • Ultimate Airport Dubai (Yr 1 2013/14 Eps 1-10)
 • Ultimate Airport Dubai (Yr 2 2014/15 Eps 11-20)

 

 

 

 • Ultimate Airport Dubai (Yr 3 2015/16 Eps 21-30)
 • Unlikely Animal Friends (Yr 1 2012/13 Eps 1-6)
 • Unlikely Animal Friends (Yr 2 2014/15 Eps 7-12)
 • Unlikely Animal Friends (Yr 3 2015/16 Eps 13-18)
 • Wicked Tuna (Yr 8 2018/19 Eps 100-114)
 • Wicked Tuna: Outer Banks (Yr 4 2016/17 Eps 31-38)
 • Wicked Tuna: Outer Banks (Yr 5 2017/18 Eps 39-51)
 • Wild Cats Of India (Yr 1 2019/20 Eps 1-2)
 • Wild Central America (Yr 1 Eps 1-2)
 • Wild Chile (Yr 1 2017/18 Eps 1-3)
 • Wild Congo (Yr 1 2014/15 Eps 1-2)
 • Wild Hawaii (Yr 1 Eps 1-2)
 • Wild Nordic (Yr 1 Eps 1-5)
 • Wild Russia (Yr 1 Eps 1-4)
 • Wild Sri Lanka (Yr 1 2015/16 Eps 1-3)
 • Wild Yellowstone (Yr 1 2015/16 Eps 1-2)
 • Women Of Impact: Changing The World
 • Year Million (Yr 1 2016/17 Eps 1-6)

 

National Geographic (Specials)

 

 • America’s Greatest Animals
 • Big Cat Games
 • Big Sur: Wild California
 • Cradle Of The Gods
 • Drain Alcatraz
 • Drain The Bermuda Triangle
 • Drain The Ocean: Wwii
 • Drain The Sunken Pirate City
 • Drain The Titanic
 • Egypt’s Treasure Guardians (Aka: Guardians Of Ancient Egypt)
 • Finding Atlantis
 • Hunt For The Abominable Snowman
 • Incredible Dr. Pol, The: Blue Ribbon Kids
 • Top 10 Biggest Beasts Ever
 • Viking Warrior Women
 • Wild Japan: Snow Monkeys

 

Øvrigt (Film)

 

 • 10 Things I Hate About You
 • 12 Dates Of Christmas
 • Adventures In Babysitting (1987)
 • Aliens Of The Deep

 

 

 

 • Anastasia (1997)
 • Avatar
 • Because Of Winn-Dixie
 • Big Business
 • Camp Nowhere
 • Cheaper By The Dozen (2003)
 • Cheaper By The Dozen 2
 • Chronicles Of Narnia, The: The Voyage Of The Dawn Treader
 • Diary Of A Wimpy Kid
 • Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days
 • Diary Of A Wimpy Kid: Rodrick Rules
 • Diary Of A Wimpy Kid: The Long Haul
 • Doctor Dolittle (1998)
 • Doctor Dolittle 2
 • Eddie The Eagle
 • Edward Scissorhands
 • Flicka
 • Garfield
 • Garfield: A Tail Of Two Kitties
 • Greatest Showman, The
 • Hamilton (2020)
 • Hello, Dolly!
 • Home Alone (1990)
 • Home Alone 2: Lost In New York
 • Home Alone 3
 • Home Alone 4
 • Home Alone 5: Alone In The Dark
 • Ice Age
 • Ice Age: A Mammoth Christmas
 • Ice Age: Collision Course
 • Ice Age: Continental Drift
 • Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs
 • Ice Age: The Great Egg-Scapade
 • Ice Age: The Meltdown
 • Jack
 • Journey To The Center Of The Earth (1959)
 • Last Song, The
 • Life With Mikey
 • Miracle On 34th Street (1947)
 • Miracle On 34th Street (1994)
 • Mistle-Tones, The
 • Doubtfire
 • Never Been Kissed
 • Night At The Museum

 

 

 

 • Night At The Museum: Battle Of The Smithsonian
 • Night At The Museum: Secret Of The Tomb
 • Peanuts Movie, The
 • Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief
 • Percy Jackson: Sea Of Monsters
 • Red Tails
 • Richie Rich’s Christmas Wish (1998) (Aka: A Christmas Story)
 • Rookie Of The Year
 • Roving Mars
 • Sandlot 2, The
 • Sandlot, The
 • Sandlot, The: Heading Home
 • Simpsons Movie, The
 • Sister Act
 • Sister Act 2: Back In The Habit
 • Snowglobe
 • Sound Of Music, The
 • Splash
 • Strange Magic
 • Swiss Family Robinson (1940)
 • Teen Spirit
 • Three Days (2001)
 • Three Men And A Baby
 • Three Men And A Little Lady
 • Thumbelina
 • Turner & Hooch
 • While You Were Sleeping
 • Who Framed Roger Rabbit
 • Willow
 • You Again

 

Øvrigt (Serier)

 

 • Simpsons, The (Yr 1 1989/90 Eps 1-13)
 • Simpsons, The (Yr 10 1998/99 Eps 204-226)
 • Simpsons, The (Yr 11 1999/00 Eps 227-248)
 • Simpsons, The (Yr 12 2000/01 Eps 249-269)
 • Simpsons, The (Yr 13 2001/02 Eps 270-291)
 • Simpsons, The (Yr 14 2002/03 Eps 292-313)
 • Simpsons, The (Yr 15 2003/04 Eps 314-335)
 • Simpsons, The (Yr 16 2004/05 Eps 336-356)
 • Simpsons, The (Yr 17 2005/06 Eps 357-378)
 • Simpsons, The (Yr 18 2006/07 Eps 379-400)
 • Simpsons, The (Yr 19 2007/08 Eps 401-420)

 

 

 

 • Simpsons, The (Yr 2 1990/91 Eps 14-35)
 • Simpsons, The (Yr 20 2008/09 Eps 421-441)
 • Simpsons, The (Yr 21 2009/10 Eps 442-465)
 • Simpsons, The (Yr 22 2010/11 Eps 466-487)
 • Simpsons, The (Yr 23 2011/12 Eps 488-509)
 • Simpsons, The (Yr 24 2012/13 Eps 510-531)
 • Simpsons, The (Yr 25 2013/14 Eps 532-553)
 • Simpsons, The (Yr 26 2014/15 Eps 554-575)
 • Simpsons, The (Yr 27 2015/16 Eps 576-597)
 • Simpsons, The (Yr 28 2016/17 Eps 598-619)
 • Simpsons, The (Yr 29 2017/18 Eps 620-640)
 • Simpsons, The (Yr 3 1991/92 Eps 36-59)
 • Simpsons, The (Yr 30 2018/19 Eps 641-663)
 • Simpsons, The (Yr 4 1992/93 Eps 60-81)
 • Simpsons, The (Yr 5 1993/94 Eps 82-103)
 • Simpsons, The (Yr 6 1994/95 Eps 104-128)
 • Simpsons, The (Yr 7 1995/96 Eps 129-153)
 • Simpsons, The (Yr 8 1996/97 Eps 154-178)
 • Simpsons, The (Yr 9 1997/98 Eps 179-203)

 

Øvrigt (Specials)

 

 • Ice Age: A Mammoth Christmas
 • Ice Age: The Great Egg-Scapade

 

Øvrigt (Short)

 

 • Maggie Simpson In “Playdate With Destiny”

 

Originals (Film)

 

 • A Celebration Of The Music From Coco
 • A Life On The Edge
 • Black Is King
 • Diving With Dolphins
 • Dolphin Reef
 • Elephant
 • Howard
 • In The Footsteps
 • Magic Camp
 • One Day At Disney
 • Phineas And Ferb The Movie: Candace Against The World
 • Stargirl
 • Timmy Failure: Mistakes Were Made

 

 

 

 • Togo

 

Originals (Serier)

 

 • Be Our Chef
 • Becoming
 • Diary Of A Future President
 • Disney Insider
 • Disney Fairy Tale Weddings
 • Encore!
 • High School Musical: The Musical: The Series
 • High School Musical: The Musical: The Series: The Special
 • High School Musical: The Musical: The Sing-Along
 • Into The Unknown
 • It’s A Dogs Life
 • Marvel’s Hero Project
 • Pick Of The Litter
 • Prop Culture
 • Rouge Trip
 • Shop Class
 • Star Wars: The Clone Wars
 • The Big Fib
 • The Imagineering Story
 • The Mandalorian
 • The World According To Jeff Goldblum

 

Originals (Short)

 

 • Disney Sundays
 • Forky Asks A Question
 • Lamp Life
 • One Day At Disney
 • Pixar: Irl
 • Short Circuit
 • Spark
 • Zenimation

Prøv også vores søgefunktion i tabellen på denne side

Abonnenter får mulighed for at streame Disney+ på næsten alle mobile og internetforbundne tv-enheder fra dag ét, herunder spillekonsoller, medieafspillere og smart tv’er.

Brugere vil kunne nyde streaming i høj kvalitet uden reklamer på op til fire enheder på én gang, ubegrænsede downloads og personlige anbefalinger.

Derudover muligheden for at benytte op til syv forskellige profiler, og forældre kan lave børneprofiler, som har en forsimplet navigation, takket være en børnevenlig brugerflade, og adgang til alderssvarende indhold.

Kilde: Disney presse

Få 12 måneder til 8 måneders pris – Køb årsabonnement til gammel pris inden 23. april!
SkyShowtime 46 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button