Branche-Nyt

Discovery omstrukturerer nordisk drift – dansk administrerende direktør forlader stillingen

Discovery samler alle operationelle funktioner i Sverige, Danmark, Norge og Finland i én nordisk organisation. Det betyder samtidigt at Christian Kemp forlader Discovery efter syv år som administrerende direktør for Discovery Networks Danmark og direktør for Discoverys kommercielle aktiviteter i Norden.

Discovery har gennem de seneste fem år organiseret et stigende antal funktioner i en nordisk model.  Svenske Nicklas Norrby er udnævnt til GM for den nye nordiske virksomhed. Norrby kommer fra jobbet som CEO i Discovery Networks Sverige.

Kasper Kryger får rollen som salgsdirektør i den nordiske direktion og skal koordinere det danske kontor under den nye nordiske GM, Nicklas Norrby, som operativ leder af det danske kontor.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Christian Kemp vil arbejde som konsulent for Discovery til og med oktober.

– Jeg vil gerne takke Christian Kemp for den indsats, han har lagt i virksomheden og jobbet som administrerende direktør for Discovery Networks Denmark og direktør for kommercielle aktiviteter i Norden. Christian er en solid topchef og har gang på gang bevist, at han kan stå stærkt i modgang. I løbet af de seneste par år har han været med til at transformere den danske drift og skabe en betydelig abonnentvækst på Dplay. Han har også spillet en central rolle i omdannelsen af den nordiske salgsoperation. Jeg ønsker Christian Kemp alt det bedste i fremtiden, siger President & CEO for Discovery International Jean-Briac Perrette.

Christian Kemp har været administrerende direktør for Discovery Networks Danmark siden 2013. Discovery er i disse år blevet en markant spiller på det danske mediemarked, og investeringer i dansk indhold og digitalisering er vokset markant.

– Jeg takker af med stolthed efter 15 år i virksomheden og med 7 fantastiske år som administrerende direktør for Discovery Networks Danmark. Den nye Nordiske struktur giver rigtig god mening, og jeg er overbevist om, at det vil skabe en styrket tilstedeværelse i et forandrende mediemarked. Man ved, at når man tager sådan et job, så vil der altid være en risiko for at forholdene pludselig ændrer sig, og det må man aldrig begræde, siger Christian Kemp og fortsætter:

– Jeg har altid været vant til et meget stort arbejdspres, men det er ingen hemmelighed, at det sidste års tid også har sat sine spor hos mig personligt. Jeg stod på barrikaderne i lang tid og kæmpede kampen mod den meget ejendommelige beslutning YouSee traf tilbage i efteråret 2019. Det var hårdt. Den største glæde i alle årene har været samarbejdet med alle de dejlige og dygtige medarbejdere. Det sammenhold og den fightervilje tror jeg ikke, man finder mange andre steder. Jeg er fuld af beundring.

Kasper Kryger er udnævnt til salgsdirektør i Norden og vil referere til den nye nordiske GM, Nicklas Norrby. Kryger vil også være ansvarlig for koordineringen af den danske drift som operationel leder af det danske kontor. Kryger kommer fra stillingen som Salgsdirektør i Discovery Networks Danmark, en stilling han har haft siden 2013.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button