Discovery Networks og Waoo enige om ny distributionsaftale

| torsdag 05. jan, 2017 09:43 | 0 Kommentarer

Tv-selskabet Discovery Networks og Waoo er blevet enige om en ny distributionsaftale oplyser de i en pressemeddelelse.

Aftalen omfatter Discoverys kanaler såsom Kanal 5, 6’eren og Canal 9, men derudover så vil Waoos kunder få adgang til flere digitale muligheder i forhold til Discoverys programmer.

“Vi er meget glade for den nye aftale med Waoo. Vi har sammen fundet en rimelig balance mellem pris og kvalitet. Sammen med Waoo glæder vi os til de kommende år, at seerne får nyskabelser som f.eks. dramaserien “Gidseltagningen” efter oplæg af Adam Price. Vi glæder os meget til at starte på næste del af den fælles rejse med Waoo og sammen styrke vores udviklingsmuligheder i Danmark,” udtaler Christian Kemp, adm. direktør for Discovery Networks Danmark, i pressemeddelelsen.

“Vi er yderst tilfredse med den nye aftale med Discovery Networks Danmark. Aftalen understøtter vores udvikling mod endnu mere kvalitetsindhold, frit valg og digitale muligheder i vores tv-produkt. Discovery Networks Danmark leverer nogle af de rigtig populære danske tv-kanaler, så vi er glade for at have sikret dem til vores kunder fremadrettet,” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo.

Kilde: Discovery Networks / Waoo via Mediawatch.dk

 

Del på:

Gemt under:: Waoo, Branche-Nyt