TV-Nyt

Discovery Networks overrasket over YouSee fravalg

Her på DIGITALT.TV blev vi overrasket over YouSee’s udmelding omkring ændringerne i tv-pakkerne fra 2020, hvor Discovery Networks tv-kanaler helt droppes som en del af det faste tv-pakker. Hos Discovery Networks, så man heller ikke YouSee’s udmelding komme.

Til mediet Mediawatch udtaler adm. direktør Christian Kemp at der ikke har været reelle forhandlinger mellem parterne forud for beslutningen, og Discovery har ifølge direktøren slet ikke været orienteret forud om Yousee’s udmelding.

YouSee’s beslutning vil ifølge direktøren betyde mindre valg og mindre dansk og internationalt indhold, som forbrugerne er glade for. Han fremhæver her særligt Superligaen, “Over Atlanten”, “The Wall”, herrelandsholdets kvalifikationskampe, Europa League, Politijagt, Discovery Channel og de Olympiske Lege.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

YouSee håber på en Bland Selv aftale i forhold til Discovery Networks kanaler som Kanal 4, Kanal 5, 6eren. Det kommer ikke til at ske, lyder det fra Discovery Networks’ direktør, Christian Kemp.

Discovery Networks kan naturligvis satse på at deres streamingtjeneste Dplay kan samle nogle kunder op, men reklameindtægter er en vigtig del af Discovery Networks tv-kanal forretning, og der er ikke tvivl om at YouSee er en vigtig partner for at nå til flest mulige, i forhold til hvad der kan forlanges af betaling fra annoncører.

Kilde: Mediawatch

I samme kategori

Back to top button