Net-TV

Discovery Networks og Telia er ikke blevet enige – Telia tilbud blev afvist

Forhandlingerne gik i overtid, men her tirsdag morgen klokken 8 lyder meldingen så at forhandlingerne er endt uden resultat. Aftaleophøret med Discovery Networks betyder, at Telias 21.000 danske TV kunder mister adgang til Discovery Networks kanaler.

Telia skulle, ifølge det norske medie Kampanje, have tilbudt Discovery Networks en kortfristet aftale på eksisterende vilkår for at fortsætter forhandlinger, men det har Discovery Networks afvist.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Telia erstatter nu Discovery Networks kanalerne i deres pakker som følger:

  • 4ONE: Kanal 5 udgår og vil blive erstattet af TV2 Zulu.
  • 4MORE: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Discovery Channel udgår og vil blive erstattet af CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series og SF-kanalen.
  • 4ALL: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1+2, Discovery Channel, Discovery ID, Discovery Science, Animal Planet og TLC udgår og vil blive erstattet af CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series og SF-kanalen.

Vi er glade for at kunne introducere en række nye, populære kanaler til vores tv-kunder, nu hvor vi ikke har kunnet nå til enighed med Discovery Networks om en aftale for de kommende år. Vi kan dog ikke udelukke, at vi på et senere tidspunkt vil genintroducere nogle af kanalerne fra Discovery Networks. Det danske tv-marked er i konstant udvikling, og vi vurderer derfor løbende, hvordan vi sikrer et attraktivt prissat tv-produkt med relevant underholdning og gode oplevelser til vores kunder,” forklarer Sine Smith Jensen, Director of Commercial Management i Telia.

Telia TV kunder der ikke kan undvære Discovery Networks kanalerne, kan nu ligesom YouSee kunder kigge på [Dplay] for at få adgang til indholdet fremover.

[Dplay14dage]

I samme kategori

Back to top button