Streamingnyt

Discovery+ lukker men ved ikke hvornår

Da HBO Max og Discovery+ indholdet den 21. maj fusionerede som Max, så var det i første omgang HBO Max kunder, der flyttede over. Discovery+ kunder kunne blive på den tjeneste, men det bliver ikke ret længe.

Der er som forventet allerede lukket for køb af Discovery+ abonnementer. Prøver du det nu, så bliver du mødt af beskeden “Abonnementer på discovery+ er ikke længere tilgængelige“.

Vi har tidligere i dag skrevet at Discovery+ lukker meget hurtigt, også for nuværende kunder, med baggrund i at flere har fået den besked. Discovery har kontaktet os, og melder de ikke kan bekræfte nogen dato for hvornår tjenesten lukkes for eksisterende abonnenter.

discovery+ vil ikke tage imod nye abonnenter, men vil forblive tilgængelig for eksisterende abonnenter i et stykke tid. discovery+ abonnenter vil ikke automatisk blive overført til Max. Hvordan man skifter til Max vil blive kommunikeret til eksisterende discovery+ abonnenter via direkte kundeinformation på et senere tidspunkt, udtaler Esben Elborne, Kommunikations og PR-chef, Warner Bros. Discovery

Køb Max abonnement her
reklame-link

I samme kategori

Back to top button