TV-Sport

Discovery dropper speedway på 6’eren – Speedway Grand Prix kun på streaming

I denne sæson så har Discovery overtaget rettighederne til Speedway GP serien. De første løb har været vist både på 6’eren og [discovery+] streamingtjenesten, og weekendens Speedway Grand Prix i Prag var også programsat på kanalen indtil for nogle dage siden.

Men så forsvandt Speedway VM på 6’eren fra programoversigten, og nu bekræfter Discovery så at det ikke længere vises på TV-kanalen.

Sådan skriver Discovery om deres beslutning: Hjemmebanen er fremover vores streamingtjeneste, discovery+, hvor du kan se alle løb helt uden afbrydelser. Vi har et ønske om at skabe den mest helstøbte oplevelse i vores dækning af speedway. Derfor samler vi alt indhold på discovery+, hvor man kan se alle løbene uden afbrydelser. Her kan man også finde de tidligere løb, Speedway Studiet og ekstra indhold, der bliver udgivet løbende. Speedwayløbene vil være som altid være med dansk kommentering.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det vil fortsat være muligt at se de danske løb Speedway of Nations i Esbjerg og Speedway Grand Prix i Vojens på 6’eren, oplyses der.

Det må siges at være en lidt kontroversiel beslutning, der kun kan tolkes som et forsøg på at få flere over på Discovery+ og droppe flow tv. Det kan vel også næppe være noget tv-distributører, der har distributionsaftale med Discovery / 6’eren er særligt tilfredse med. Det er ikke første gang at flow tv nedprioriteres hos Discovery, der også for nogle år siden valgte at sende US Open tennis forskudt to timer på Flow tv, så der kun var live dækning på streaming. Er du utilfreds med beslutningen, så vil vores råd være at klage til din tv-udbyder.


I samme kategori

Back to top button