TV-Nyt

Direkte interview med dronning Margrethe på TV 2

For første gang nogensinde giver dronningen et direkte interview på landsdækkende tv i primetime. Det sker, når Ulla Terkelsen møder dronningen i et eksklusivt, direkte interview onsdag 11. januar 2012 i anledning af 40 års-regeringsjubilæet.

– Det bliver spændende at møde dronningen i et direkte interview, og man kan vel godt sige, at vi begge i kraft af vores jobs de sidste fire årtier har oplevet en verden i konstant forandring med de glæder og udfordringer, det giver, siger Ulla Terkelsen.

Dronning Margrethe og TV 2-journalist Ulla Terkelsen mødes onsdag 11. januar kl. 20:00 på Amalienborg og ser i anledning af regeringsjubilæet sammen tilbage på de 40 år, der er gået, siden tronen overgik til dronningen ved hendes far, Frederik 9.’s død 14. januar 1972.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ulla Terkelsen er med under hele TV 2s dækning af regeringsjubilæet, som Natasja Crone og Jes Dorph-Petersen er værter for. Dækningen begynder allerede tirsdag 10. januar med transmission fra receptionen i Folketinget og dronningens pressemøde. Lørdag 14. januar er der bl.a. karetkørsel fra Amalienborg til Københavns Rådhus, og søndag 15. januar sender TV 2 fra gudstjenesten i Christiansborg Slotskirke samt fra ankomsten til gallataffel på Christianborg Slot.

Det direkte interview bliver desuden sendt i HD og live-tekstes.

Kilde: TV 2


I samme kategori

Back to top button