Branche-Nyt

DIGITALT.TV fylder 10 år – det skrev vi om i 2004

digitalt 10 år
Et blik på nogle af de logoer vi har brugt gennem de 10 år

DIGITALT.TV har været online siden 2004, og vi fejrer dermed 10 år som uafhængig leverandør af nyheder, anmeldelser og guides omkring tv-verdenen.

Det har fået os til at kigge lidt på vores historie, og hvad vi egentlig skrev om for 10 år siden.

Historien bag DIGITALT.TV

Fra 2000-2004 hed vi sattv.dk, men i oktober 2004 skiftede vi navn og webadresse til DIGITALT.TV.

Vi fulgte med udviklingen, det danske DVB-T net var nemlig på vej, og vi fik med navneskiftet også plads til fokus på digitalt kabel-tv og de nye signalkilder som IPTV. Senest har streamingtjenesterne gjort sit indtog og er i dag en væsentlig bestanddel af nyhedsstrømmen på siden.

Det skrev vi om i 2004

Mens vi her i 2014 snakker Ultra HD som det nye, så var det i 2004 HDTV, der lige var på vej frem. I 2004 var det satellit-tv kanalen HD1, der var pioner på området, dansk HDTV fik vi først i september 2005, da C MORE HD kanalen startede.

Vi kunne i 2004 fortælle om nye kanaler på vej som Eurosport 2 og Viasat History. At Viasat netop havde overtaget PPV boksning, og at man skulle betale 299,- for at se Mads Larsen forsøge at erobre WBA VM-titlen i supermellemvægt fra den regerende Verdensmester Manny Siaca.

I oktober 2004 kunne vi også meddele, at TDC var på trapperne med tv gennem bredbåndsforbindelsen som nyt forretningsområde, målrettet kunder uden kabel-tv mulighed hos TDC.

2004 var også året, hvor politikerne begyndte at melde ud omkring lukning af de analoge signaler, Venstres daværende medieordfører, Jens Rohde, mente at tiden var moden til at sætte en slutdato for analoge tv-transmissioner i Danmark, og Kulturminister Brian Mikkelsen meldte ud, at han gik efter en afvikling inden for 4 til 6 år. Det endte som bekendt med analogt sluk i november 2009.

Sådan så DIGITALT.TV ud i 2004

digitalt tv anno 2004Tak til jer brugere

Vi vil gerne benytte jubilæet til at sige tak til vores mange brugere. Uden jer var der ikke ingen reklameindtægter og dermed heller ikke mulighed for at drive siden.

Vi ved der er mange trofaste læsere derude som ofte kigge forbi, og der er kommet flere til i løbet af årene, så vi må gøre noget rigtigt 🙂

I samme forbindelse vil vi naturligvis også takke DIGITALT.TV’s reklamepartnere i løbet af årene, både de nuværende og tidligere annoncører.  DIGITALT.TV har med jeres hjælp udviklet sig en del på de 10 år.

I samme kategori

Back to top button