Branche-Nyt

Digital redaktør på Weekendavisen skal stå i spidsen for den digitale omstilling hos DR

Anders Emil Møller, 43, får ansvaret for det nye område dr.dk, lyd og mobil i DR Nyheder, som blev skabt i forbindelse med den digitaliseringsplan for DR, der blev meldt ud i begyndelsen af oktober. Han får titel af ledende redaktionschef og bliver medlem af DR Nyheders strategiske ledelse, Nyhedsledelsen.

Anders Emil Møller kommer fra en stilling som digital redaktør på Weekendavisen og har tidligere blandt andet været digital udviklingschef på Politiken.

Nyhedsdirektør Sandy French siger i forbindelse med udnævnelsen:

– Jeg glæder mig meget til at få Anders Emil Møller på holdet og som en del af den øverste ledelse i DR Nyheder. Han er en dygtig og visionær chef, der kommer med en række af de kompetencer, vi behøver for at gennemføre den store digitale omstilling af DR.

Som chef for området dr.dk, lyd og mobil får Anders Emil Møller en helt central rolle i den digitale omstilling og udvikling af DR’s samlede nyhedstilbud. Det gælder blandt andet dr.dk, podcasts, Radioavisen, digitale nyhedsprodukter, P1 Morgen og Orientering på P1.

Han ser frem til at begynde i sit nye job fra den 1. januar og siger:

– Tiderne er skiftet og medierne kan ikke tage brugernes opmærksomhed for givet. Vi skal vælges til. Og det skal ske blandt alle mulige andre fede tilbud, der vælter frem. Den opgave glæder jeg mig til at hjælpe DR Nyheder med at løse, så vi finder lige præcis de formater, der kan give et stærkt public service-indhold til alle danskere.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button