Streamingnyt

Det streamede vi i Påsken ifølge Playpilot

Danskerne streamer film og serier mere end nogensinde og påskedagene var ingen undtagelse. Her toppede komedien Knives out filmlisten og den mest populære serie var Unorthodox. Det viser den seneste statistik fra Playpilot, som er baseret på hvad 20 000 danskere ser fordelt på mere end 25 streamingtjenester. Blandt de tjenester som indgår i målingen finder vi blandt andre Netflix, HBO Nordic, DRTV, Viaplay med flere.

Blandt de mest populære film i Påsken finder vi Knives out, Le Mans ’66 og Birds of Prey. Dramaserien Unorthodox, som udmærker sig ved at foregå på jiddisch, topper listen for serier -Stærkt efterfulgt af Devs og Tiger King. Begge serier, som har ligget lunt i svinget de seneste uger.

– Contagion, en film fra 2011 som handler om en pandemi, toppede listen i marts men er nu ikke længere med blandt de 5 mest populære titler. Noget kunne tyde på at folk er ved at nå et mætningspunkt for film om pandemier og katastrofer og nu leder efter lettere underholdning, som fx. krimikomedien Knives out eller motorsportsfilmen Le Mans ’66. Siger David Mühle, CEO for Playpilot.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blandt de fem mest sete film op til Påske lå Contagion, Joker og Zombieland: Double Tap. Playpilots index viser desuden forskellen på hvad mænd og kvinder vælger at se. Anmelderroste film som Green Book og Once Upon a time in Hollywood lå højt hos kvinderne, mens vi på mændenes liste fandt film som Zombieland: Double Tap og motorsportsfilmen Le Mans ’66 – hvor sidstnævnte stadig topper.

De populære tv-serier op til Påske var Devs og Manhunt der gik rent hjem hos begge køn. Grey’s Anatomy var populær hos kvinderne, ligesom de har taget godt imod den nye serie Self Made. Mændene derimod foretrak 3. sæson af sci-fi serien Westworld.

Men favoritterne er nu skiftet ud. Kun Devs er tilbage

Kilde: Playpilot presse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button