Streamingnyt

Det store eksperiment – Viaplays julekalender har Jacob Riising i front

Den 1. december kan alle børn og barnlige sjæle se frem til, at den lærerige og underholdende julekalender, ‘Det store eksperiment’, er tilbage på Viaplay med en tredje sæson. I år vil den kendte og elskede tv-vært, Jacob Riising, sammen med den folkekære skuespiller, Kurt Ravn, stå i spidsen for et nyt eventyr om den onde, julehadende professor Primus, der har flyttet sine lyssky gerninger ned under havets overflade, hvor han planlægger en miljø-katastrofe.

Det bliver med den populære tv-vært, Jacob Riising, i front, at Viaplay den 1. december blænder op for en ny sæson af den prisbelønnede julekalender ‘Det store eksperiment’. Jacob Riising er kendt og elsket af danske børn fra tv-shows som bl.a. Gepetto News, Børne-MGP og selvfølgelig også som en af de centrale figurer i showet Cirkus Summarum.

Nu sætter Jacob Riising, sammen med børnene Freja (Freja Larsen) og Sebastian (Sebastian Halberg Hansen), ud på et spændende og lærerigt undersøisk eventyr for at redde julen og forhindre den vanvittige professor Primus i at skabe en miljøkatastrofe.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Da jeg blev spurgt, om jeg ville være med i Viaplays julekalender ‘Det store eksperiment’, var jeg ikke i tvivl om, at det blev et stort ja tak. I mine efterhånden mange år som vært har jeg altid lagt vægt på at præsentere børnene for underholdning, der også har noget på hjerte. Og det har ‘Det store eksperiment’. Alle børn kan godt begynde at glæde sig til en spektakulær undersøisk rejse, der både er sjov – men også alvorlig med sit vigtige fokus på den globale opvarmning,” siger Jacob Riising.

Kurt Ravn har rollen som den notorisk vrede og julehadende professor Primus, der, trods sine tidligere mislykkede forsøg, ikke har opgivet håbet om at få bugt med julen én gang for alle. Denne gang har Primus, med sin assistent Sigma (Nina Hjemqvist), ombygget sit rumskib til et flydende laboratorium, som han drager afsted i på en undersøisk ekspedition. Hans plan er at hjælpe klimaforandringerne godt på vej ved at hæve hav-temperaturen, så vinter og sne snart vil være en saga blot. Heldigvis kommer Jacob, Freja og Sebastian på sporet af de fatale planer, men når de at redde julen – og kloden – inden det er for sent?

Hos Viaplay er den nye sæson af ‘Det store eksperiment’ led i en overordnet strategi, hvor der satses stort på at udvikle og investere i børneindhold af høj kvalitet. Indhold som ikke blot vil underholde, men som også berører vigtige emner og lærer børnene nyt:

“At levere nyskabende, lærerigt og velproduceret indhold til børn er en strategisk hjørnesten for Viaplay. Vores mission er at være Nordens førende streamingtjeneste, og derfor er det vigtigt også at være attraktiv for de yngste seere. I ‘Det store eksperiment’ tager Viaplay børnene med på en farverig og fantastisk rejse under havet, og samtidig sætter vi fokus på klimaet; et område som optager både børn og voksne i høj grad,” siger Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay Danmark.

‘Det store eksperiment’ har premiere den 1. december 2019 på Viaplay og sendes i 24 episoder på 15 minutter, én episode hver dag.Det Store Eksperiment S3 | Official Trailer (w/subs) | A Viaplay Original
Det Store Eksperiment S3 | Official Trailer (w/subs) | A Viaplay Original


‘Det store eksperiment’ produceres af Nexiko.

Kilde: Viaplay

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button