Streamingnyt

Det er vi mest glade for på Netflix i de enkelte skandinaviske lande

Netflix indkøbschef for Europa, Kelly Merryman, var gæst på Nordiske Mediedage i Bergen i denne uge, og hun havde blandt andet oplysninger med, omkring hvad der kendetegner de enkelte nordiske lande, når vi taler om ynglingsprogrammer på Netflix.

Hun fortalte, at Netflix ikke ser på Skandinavien som en region, eftersom der er reelle forskelle på de enkelte lande i forhold til hvad de foretrækker at se.

Nordmændene elsker politiske thrillere og mysterier som House of Cards og Homeland. Svenskerne er til de mørke mandlige dramaserier som Dexter og Breaking Bad. Danskerne ser gerne glade familie og børnefilm og vi er åbenbart fortsat ikke er blevet mæt af den amerikanske komedieserie Venner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Merryman benyttede også lejligheden til at benægte, at Netflix er ude på at dræbe den skandinaviske tv-industri.

– Jeg tror, ??vi ser mere tv og film i dag end for ti år siden. Kvaliteten af ??indholdet der bliver skabt nu er second to none, og vi vil, sammen med alle andre, gøre det lettere for seerne at forbruge indhold, når og hvor de ønsker. Så jeg tror ikke, det handler om konkurrence, men om et fælles samarbejde, lød det fra Netflix chefen.

Kilde: Kampanje.com

I samme kategori

Back to top button