DRTV

Det er på vej på Gensyn på DRTV

- DR serien Bryggeren kan snart ses igen

Der bliver løbende lagt nyt indhold på DRTV’s arkiv sektion Gensyn. Det er ofte fredag morgen, der bliver lagt nye – eller skulle man snarere sige gamle – programmer ud, som du måske har glædet dig til at se igen eller måske ligefrem havde glemt.

Herunder har vi samlet lidt om hvad der er på vej.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Bryggeren

DR’s store serie ‘Bryggeren’ fra 1996 om Carlsbergs stifter J.C. Jacobsen, hans familie og sønnen Carl finder snart vej til Gensyn. Det sker den 30. august. Det betyder med andre ord også en mulighed for igen at se Frits Helmuth i rollen som J.C. Jacobsen og Søren Sætter-Lassen som sønnen Carl. Blandt de øvrige medvirkende er blandt andre Bodil Kjer, Jens Jørn Spottag og Cecilia Zwick Nash.

Hund og hund imellem

hund og hund imellem DRTV Gensyn
Foto: DR

Den 12. juli kan du for glæde dig til, at der er bliver lagt 12 afsnit ud på Gensyn af ‘Hund og hund imellem’ fra 1990 og 1991 Det er, som dengang blev kaldt ‘den vovede quiz’ med dyreglade Poul Thomsen som vært og med skuespiller Elin Reimer som dommer. Her ses de sammen med Brigo, der er en shetland-sheepdog fra Bagsværd, som er i kamp i et af programmerne.

Blyppernes første år

Blyppernes Første År DR Gensyn
Foto: Ulla Voigt

Allerede nu ligger der en del af DR’s ældre børneprogrammer på Gensyn, og fra fredag den 19. juli er der udsigt til flere. ‘Blyppernes første år’ med Hella Joof og Peter Frödin som Vivi og Tom, er noget af det, du kan glæde dig til. Der bliver også lagt flere afsnit ud af ‘Bullerfnis’ og ‘Barda’ samt ‘Omsen og Momsen’

Gæt & Grimasser

Gæt og Grimasser DR Gensyn
Foto: Anne-Grethe Svendsen

Skulle du have lyst til at se Grethe Sønck, Claus Ryskjær, Lisbet Dahl eller Kirsten Norholt på gulvet igen i underholdningsklassikeren ‘Gæt & Grimasser’, bliver det også snart muligt. Programmet havde premiere i 1983, og mange hygger sig stadig med at mime og gætte løjerlige sætninger i selskabeligt lag. I alt kan 19 ‘Gæt & Grimasser-programmer fra 1983 og 1984 ses på Gensyn fra den 2. august. På det tidspunkt er Erling Bundgaard vært, så ham bliver det også et gensyn med.

‘Så hatten passer’, ‘Hatten rundt’ og ‘Hatten i skyggen’

så hatten passer DR Gensyn
Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Masser af improvisationsteater, gak og løjer er der også i ‘Så hatten passer’, ‘Hatten rundt’ og ‘Hatten i skyggen’, som DR sendte i 1990 og 1991. Det vil være at finde på Gensyn fra fredag den 2. september.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button