Streamingnyt

Det danske sommervejr sendte danskerne på Netflix

netflixNetflix kan i dag afsløre, at antallet af timer, danske medlemmer har streamet i juni og juli, i gennemsnit er steget med hele 17 procent* sammenlignet med sidste år. Premierer på både originalt og ikke-originalt indhold, stabil internetforbindelse i stort set hele landet og ikke mindst det dårlige vejr kan alt sammen være årsager til, at Netflix har været en favoritbeskæftigelse for mange danskerne denne sommer.

”Med Netflix kan alle tage kontrollen over sit tv, og sommeren er et oplagt tidspunkt at gå på opdagelse i nye serier og gense de gamle favoritter,” siger Joris Evers, Head of Corporate Communications for Netflix. Da juni og juli ikke bød på meget andet end regn og blæst, ville mange danskere nok ønske, at det også var muligt at (om)programmere vejret. Det kan man dog desværre ikke, men heldigvis kan man da selv bestemme, hvad man vil se på Netflix og hvornår alt efter ens humør.

En nordisk tendens
Det er ikke kun danskerne, der har set mere Netflix denne sommer. Det øgede antal timer, vi bruger på at se Netflix, er gennemgående for alle nordiske lande. Finland topper med en stigning på hele 25 procent i antallet af timer, der blev set Netflix i juni og juli sammenlignet med sidste år, mens man i Norge og Sverige har oplevet en stigning på henholdsvis 19 og 20 procent. Hermed fastslås Netflix’ position som en feriefavorit, ikke kun i Danmark men i hele Norden. Muligheden for at se præcis hvad man vil, uanset om man befinder sig i sommerhuset, på stranden eller er på farten kan være en af grundene til, at Netflix er blevet en foretrukken sommerbeskæftigelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Nordeuropa og særligt Danmark har haft ekstremt dårligt sommervejr, og vi er glade for, at danskerne vælger Netflix som et underholdende alternativ på de mange regnfulde dage. Heldigvis kan originale serier som Orange is the New Black, hvor sæson tre for nylig havde premiere, Sense8 og Dragerytterne: Kapløb til Kanten samt populære film som Frost sprede lidt glæde hjemme i stuerne, når den danske sommer er kold og våd,” siger Joris Evers.

*Procentvis stigning i det gennemsnitlige antal timer danske medlemmer har set Netflix i juni og juli 2015 sammenlignet med juni og juli 2014.

Kilde: Netflix

I samme kategori

Back to top button