Den som dræber får USA-premiere

| onsdag 26. feb, 2014 13:30 | 0 Kommentarer

those who kill USAMandag 3. marts får endnu et dansk dramaprojekt et liv uden for Danmark – og denne gang er det TV 2-krimiserien ”Den som dræber”, som får premiere i den amerikanske version ”Those Who Kill”.

Det er den amerikanske tv-kanal A&E, som sender det første af ti afsnit af krimiserien. Det sker, efter at der i 2013 blev sendt en vellykket pilotudgave af serien og herefter bestilt en hel sæson.

Den amerikanske udgave af krimiserien, som bygger på Elsebeth Egholms manuskriptforlæg, har Chloë Sevigny og James D’Arcy i hovedrollerne. De spiller de karakterer, som henholdsvis Laura Bach og Jakob Cederholm forevigede i den danske serie.

– Det er fantastisk, at TV 2 nu med ”Those Who Kill” kommer med i ligaen af danske serier, der er remake’t til det amerikanske publikum. Det vidner om et højt niveau og bekræfter den store internationale bevågenhed, der er for danske serier, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang.

I den tidligere kommunikation har A&E lagt vægt på, at ”Those Who Kill” ikke er en brutal seriemorder-serie, men også et dyberegående portræt af seriens hovedkarakter.

Producenterne på ”Those Who Kill” er Brian Grazer og Francie Calfo fra Imagine Television, mens danske Peter Bose og Jonas Allen fra Miso Film fungerer som medproducenter.

”Den som dræber” havde i gennemsnit 1.031.000 seere i gennemsnit på TV 2. Efterfølgende er serien med succes vist i en række europæiske lande.

Vi har ingen information om hvorvidt den amerikanske udgave kommer på de danske tv-skærme.

Kilde: TV 2

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt