Streamingnyt

Den som Dræber får endnu en sæson på Viaplay

Den som Dræber – Fanget af Mørket var en af de mest sete serier på Viaplay i foråret. Nu har streamingtjenesten så bestilt endnu en sæson. Den nye sæson af Den som Dræber får premiere eksklusivt på Viaplay i starten af 2021.

Natalie Madueño vender tilbage i hovedrollen i den mørk, psykologisk krimiserie som profileren Louise Bergstein.

Den nye sæson af Den som Dræber handler om en uopklaret sag om tre unge mænd, der er blevet dræbt med få måneders mellemrum. Et af ofrene var Alice’s kun 18-årige søn Markus. Alice, der er en gammel veninde af Louises mor, og nu er blevet diagnosticeret med terminal kræft, kontakter Louise og beder hende om at hjælpe med at finde sin søns morder, inden hun dør.

Louise kaster sig uden tøven ind i sagen og indleder et intenst samarbejde med politiet. Da endnu en ung mand findes dræbt, ser Louise et tydeligt mønster, men hvad hun overser, er, at hun kan have en personlig forbindelse til morderen, der viser sig mere intelligent og kynisk, end hun tør forestille sig. Louise søger desperat efter at løse gåden, inden det næste offer bliver taget, men står hun selv på morderens dødsliste?

Optagelserne til de 8 afsnit begynder i 2020 og produceres af Miso Film og er skrevet af hovedforfatter Ina Bruhn med Per Daumiller, Tine Krull Petersen og Bo Hr. Hansen som episodeforfattere. Konceptuerende instruktør er Jonas Alexander Arnby.

“Vi er glade for, at vi skal lave endnu en sæson af en som Den som Dræber, som fik en meget flot modtagelse på Viaplay i foråret. Det er en krimiserie, der med sin menneskelige, virkelighedsnære og dystre krimifortælling er med til at styrke Viaplays stærke udbud af unikt indhold til vores seere,” siger Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals, Viaplay.

 

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button