Streamingnyt

Den nye serie Bosch har fået premieredato på HBO Nordic

bosch_hboDe 10 episoder af første sæson af Amazon serien Bosch har eksklusiv premiere på HBO Nordic den 14. februar, hvor alle afsnit bliver tilgængelige.

Bosch handler om drabsdetektiven Harry Bosch. Harry Bosch er ubarmhjertig. Hverken trusler mod ham selv eller hans familie kan forhindre ham i at bringe retfærdighed til hans ofre. Men bag facaden gemmer der sig en mand, som er jaget af sin fortid, og som kæmper med at være loyal mod sig selv.

Bosch sæson 1
Bosch jager en morder, efter at en hund har fundet en menneskeknogle i Hollywood Hills. Igennem jagten kæmper Bosch mod bureaukrati, politik og pågående medier;  en retsmediciner, som er mere interesseret i seertallene på sit reality show, end de mennesker hun obducerer; en ung betjent som vil gøre alt for at blive en helt, og en familie som er ødelagt af vold. Bosch er samtidig indblandet i en civil retssag, hvor han er sigtet for mordet på en anklaget seriemorder. Retssagen udforsker Boschs motiver, som er funderet i hans barndom, hvilket anklagerens advokat prøver at bruge imod ham.

Se med på HBO Nordic fra 14/2.

Video Thumbnail
Bosch: Season 1 Tease (HD)

De 10 episoder af første sæson af Amazon serien Bosch har eksklusiv premiere på HBO Nordic den 14. februar, hvor alle afsnit bliver tilgængelige. Bosch handler om drabsdetektiven Harry Bosch. Harry Bosch er ubarmhjertig. Hverken trusler mod ham selv eller hans familie kan forhindre ham i at bringe r

I samme kategori

Back to top button