Streamingnyt

Den nye HBO-komedieserie Togetherness har premiere 12. januar

Togetherness HBO NordicBrødrenene Jay og Mark Duplass tv-debut, Togetherness, omhandler to par, som deler samme tag i udkanten af Los Angeles. Seriens første sæson består af otte episoder, som har eksklusiv premiere på HBO Nordic den 12. januar.

Brett og Michelle (Mark Duplass, Melanie Lynskey) har problemer med at finde gnisten i deres forhold, hvilket holder dem tilbage i forhold til både børn og ægteskab. Da Bretts ven Alex (Steve Zissis) og Michelles søster Tina (Amanda Peet) flytter ind hos dem, indleder de fire en tragikomisk kamp om at bevare venskabet og (søskende)forholdet, mens de stadig forfølger deres personlige drømme.

Togetherness er det seneste projekt fra indie-filmskaberne Jay og Mark Duplass, som har skrevet, instrueret og produceret mere end 20 film inklusiv Cyrus, Jeff Who Lives at Home, Baghead, og deres gennembrud fra 2005, The Puffy Chair, der vandt publikumsprisen ved SXSW samt to Independent Spirit Awards. Den første sæson af Togetherness består af 8 episoder, som alle er skrevet og instrueret af de to brødre.

Togetherness har premiere på HBO Nordic den 12. januar

Serien sendes forøvrigt eksklusivt på HBO Nordic og ikke også på C More Series som det ellers har været tilfældet hidtil. Her fra 2015 ser det ud til at HBO gerne vil holde nystartet indhold for sig selv, i hvert fald som first run.

Mark og Jay Duplass
Mark og storebroderen og Jay Duplass er film- instruktører, producere og skuespillere. De er født og opvokset i New Orleans, hvor de allerede fra en tidlig alder vidste, at de ville arbejde med film. Mark og Jay har skrevet, instrueret og produceret mere end 20 film. I 2010 skrev og instruerede brødrene deres første studiefilm – den anmelderroste Cyrus med Jonah Hill, John C. Reilly og Marisa Tomei i hovedrollerne. De har også stået foran kamerarene i adskillige film og tv-serier. Mark Duplass er kendt fra komedieserien The League, hvor han blandt andet spillede over for sin kone i virkeligheden, Katie Aselton. Jay Duplass kan for tiden også opleves som skuespiller i Amazons kritikerroste serie Transparent sammen med Jeffrey Tambor og Gaby Hoffman. Begge brødre har desuden medvirket i tv-serien The Mindy Project.

Video Thumbnail
Togetherness: Season 1 Trailer (HD)

Brødrenene Jay og Mark Duplass tv-debut, Togetherness, omhandler to par, som deler samme tag i udkanten af Los Angeles. Seriens første sæson består af otte episoder, som har eksklusiv premiere på HBO Nordic den 12. januar. Brett og Michelle (Mark Duplass, Melanie Lynskey) har problemer med at finde

I samme kategori

Back to top button