TV-Nyt

De skal kommentere på den nye TV 2 Sport X

Med omkring 20 ugentlige fodboldkampe på programmet, så er der brug for ekstra kræfter på kommentatorfronten på den nye TV 2 Sport X. TV 2 sætter nu navne på, hvem der blandt andet skal kommentere fodbolden på TV 2 Sport X.

Hos TV 2 fortsætter Kasper Lorentzen som ekspert og kommentator, og blandt de nye fodboldeksperter og -kommentatorer er Mads Junker, Henrik Fallesen og Morten Bisgaard samt kommentatorerne Morten Glinvad, Kenneth Hansen og John Bisgaard, der er kendt fra Strive, og som i foråret hjælper med kommenteringen af de mange kampe på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Mads Junker har hidtil været fast tilknyttet Discoverys fodbolddækning, ligesom han har haft en hovedrolle i studiet under DR’s fodboldslutrunder.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mads Junker har tidligere spillet i dansk, hollandsk og belgisk fodbold og har syv A-landskampe på CV’et. Han får sin TV 2-debut allerede onsdag 18. december, når TV 2s hovedkanal ekstraordinært viser den spanske topkamp mellem FC Barcelona og Real Madrid – den såkaldte El Clásico.

Morten Bisgaard har selv været professionel fodboldspiller i den italienske klub Udinese og har stor indsigt i italiensk fodbold. Hans mangeårige fodboldkarriere er også foregået i blandt andet OB, FC København, Randers og engelske Derby. Morten Bisgaard har spillet otte A-landskampe for Danmark.

Henrik Fallesen kommer fra DR. Han er en af Danmarks meget erfarne sportskommentatorer  og hos TV 2 skal han i første omgang kommentere fodbold og badminton. Henrik Fallesen skyder 2020 i gang med den sidste opgave for DR – den klassiske skihopkonkurrence fra Garmisch-Partenkirchen nytårsdag. Derefter ”hopper” han direkte over til TV 2 SPORT, så han også bliver en del af åbningen af TV 2 SPORT X lørdag 4. januar.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button