TV-Nyt

De sjældne danskere

- nye programmer

TV 2 programserien De sjældne danskere er tilbage med nye programmer fra 25. februar. Igen er det altså tid til at møde nogle helt unikke børn. Nogle kender vi, og andre er nye.

De sjældne danskere: program 1

nalina de sjældne danskere tv 2

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nalina fra ‘De sjældne danskere’.
Foto: Lasse Lundberg Andreasen/TV 2Vi møder igen Nalina og hendes lillebror, Noor, og hører, hvordan de har det næsten et år efter Noors voldsomme start på livet. Familien er ved at pakke deres liv i kasser, fordi de skal flytte, og håbet er, at de kan lægge sygdom og indlæggelser bag sig og få en frisk start i en ny landsdel.

hjalte de sjældne danskere 2021
Hjalte fra ‘De sjældne danskere’.
Foto: Lasse Lundberg Andreasen/TV 2

Hjalte er blevet teenager og er blevet så seriøs med sin bordtennis, at han går til træning tre gange om ugen.

Theo de sjældne danskere 2021
Theo fra ‘De sjældne danskere’.
Foto: Lasse Lundberg Andreasen/TV 2

Vi skal også møde Theo på otte, som har det sjældne syndrom, Treacher Collins. Theo skal til konsultation hos kæbekirurgen Thomas Kofod, der skal vurdere, om Theo skal have indopereret kindben.

De sjældne danskere: program 2

Nalina og resten af familien når ikke at bo lang tid i Ringsted, før Noor bliver syg. Den lille dreng har længe døjet med vejrtrækningsproblemer, og endelig finder lægerne da også ud af hvorfor.

Hjalte er til sit livs første bordtennisturnering, og her håber han, at han bare kan få lov til at vinde en enkelt kamp. Men det viser sig at gå meget bedre end det.

Niels fra 'De sjældne danskere
Niels fra ‘De sjældne danskere’.
Foto_ Lasse Lundberg Andreasen/TV 2

Vi skal også møde Niels for første gang. Niels er tre år gammel og har Adams Oliver-syndrom. I Niels’ tilfælde betyder det, at han har meget små fingre, og at han bruger en protese på den ene fod.

De sjældne danskere
De sjældne danskere
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button