StreamingnytBranche-Nyt

Dansk 2. Divisions fodbold får nyt liganavn og mere online dækning

kanal sport divisionenDen danske fodbold 2. Division bliver til Kanalsport Divisionen og får mere tv-dækning online. Aftalen er indgået mellem Divisionsforeningen og Kanalsport, som er en online tv-kanal, der delvis ejes af TDC.

Kanalsport vil i forbindelse med aftalen begynde at sende mere fra ligaen.

“Kanalsport har været en central partner for os i flere år. De har gjort et enormt stykke arbejde for klubberne i 2. division med at formidle kampe ud til fansene. Vi er meget glade for at bygge videre på samarbejdet – oven i købet på et tidspunkt, hvor turneringen bliver mere spændende end nogensinde før,” udtaler Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen i en pressemeddelelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Via vore medie-platforme LigaBold.dk og KanalSport.dk er vi allerede dem, der dækker den tredjebedste række bedst – ligesom vores betting selskab Bet25.dk har flest odds og live-odds fra KanalSport Divisionen,” udtaler Holger Kristiansen, direktør i KanalSport.

KanalSport har tidligere sendt som regulær tv-kanal hos YouSee og TDC, men sender nu udelukkende online som streaming. Tjenesten er på Smart TV tilgængelig hos Samsung.

Om KanalSport

Divisionen Fra 2015/16 sæsonen er der 24 hold i KanalSport Divisionen. De er i efteråret opdelt i tre puljer af otte hold, som møder hinanden ude og hjemme. Derefter samles de fire bedste fra hver pulje i et slutspil, hvor de medbringer pointene fra kampene mod de tre hold, de har mødt i grundspillet. I slutspillet møder de så de øvrige otte hold to gange. De to bedste hold rykker op i Bet25 Liga, de øvrige forbliver i KanalSport Divisionen. I det andet slutspil mødes de øvrige 12 hold på samme måde – og kæmper om at undgå nedrykning til Danmarksserien.

Om KanalSport

KanalSport blev lanceret i 2009, og KanalSport.dk er den største danske gratis-sportskanal på nettet. Her kan man se indslag fra Alka Superliga, Bet25 Liga, KanalSport Divisionen, og masser af livekampe fra dansk sport. Det er gratis at kigge med, og i forbindelse med live-kampene på KanalSport.dk er det desuden muligt for seerne at spille på den pågældende kamp uden at forlade transmissionen. Ved oprettelsen af en brugerkonto på KanalSport.dk får brugeren nemlig samtidig en spillekonto hos Bet25.dk, hvilket betyder, at synergien imellem sport- og spillemediet udnyttes optimalt.

Kilde: Divisionsforeningen

I samme kategori

Back to top button