Streamingnyt

Danny Boyles skarpe satireserie Babylon på C More

babylon cmoreDet eneste som er mere opslidende end at være en del af Londons politikorps, er at forbedre dets rygte. Ikke desto mindre bliver det en ny tiltrådt PR-ansvarligs hovedopgave i Danny Boyles skarpe satireserie Babylon, hvor James Nesbitt brillerer som benhård politichef. Hele første sæson bliver tilgængelig på C More den 6. marts.

Politikernes rævekager sætter sit præg på politiets anstrengte hverdag i Babylon, en politiserie krydret med politisk satire. James Nesbitt (The Missing, Cold Feet) spiller den autoritære, sarkastiske Richard Miller, der er chef for Metropolitan Police. Miller hyrer den amerikanske PR-konsulent Liz Garvey (Brit Marling), fordi korpsets ry og rygte i den grad trænger til en opstramning. Hendes første store udfordring bliver en snigskytte, som blandt andet skyder en politimand. Fra starten tvinges Liz desuden til at prøve kræfter med den bitre kollega Finn (Bertie Carvel), som i virkeligheden er ude efter hendes arbejde.

The Guardian har udråbt Babylon til at være en af de mest spændende og usædvanlige nye serier, mens The Telegraph skriver, at Nesbitt og Marling demonstrerer, hvordan et behov for kontrol kan parres med frygten for at miste grebet når som helst. I øvrige roller ses blandt andre Paterson Jospeh (The Leftovers), Nicola Walker, Cavan Clerkin, Andrew Brooke og Adam Deacon.

Babylon er produceret af Danny Boyle, som også har instrueret det spillefilmslange pilotafsnit. Boyle, som slog igennem med de prisbelønnede film Trainspotting og Slumdog Millionaire, startede som instruktør i tv-branchen. Dette er hans første tv-projekt i tyve år. Øvrige producenter på Babylon er seriens manuskriptforfatter Sam Bain og Jesse Armstrong (Peep Show, Fresh Meat og Four Lions). Armstrong har blandt andet skrevet manuskript til den populære komedieserie Javel, hr. Minister.

Den 6. marts er hele første sæson af Babylon tilgængelig på C More.

I samme kategori

Back to top button