TV-Sport

Danish Beachvolley Tour på Sport Live

Sommeren flytter for alvor ind på SPORT LIVE i weekenden d. 20. og 21. juli, når det første semifinalestævne på Danish Beachvolley Tour afvikles på Henne Strand ved Vesterhavet.

Lørdag eftermiddag fra kl. 14.00 sender SPORT LIVE fire timer direkte fra de indledende kampe, og søndag eftermiddag kl. 14.30 gælder det så kvindernes og herrernes finaler.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Seerne kan også glæde sig til at følge de to finalekampe ved det andet og sidste semifinalestævne, som løber af stablen i sandet på Amager Strandpark d. 4. august.

Sæsonen kulminerer med et kæmpe arrangement på Kongens Nytorv i København, hvor tour-vinderne skal findes d. 11. august. SPORT LIVE viser både kvinde- og herrefinalen.

Sidste år var touren ramt af ustadigt vejr, men da finalerne skulle spilles på Kongens Nytorv, var det i flot solskin og med masser af tilskuere. Hos kvinderne var der guld til Sofia Bisgaard og Clara Windeleff, mens herrefinalen blev vundet af Nicolai Houmann og Mads Møllgaard.

Beachvolley har sine rødder tilbage i 1920’erne på de californiske strande i USA, hvor det oprindeligt var et ”seks mod seks”-spil. Siden har sporten spredt sig til det meste af verden og udviklet sig til den form, vi kender i dag, hvor der er to spillere på hver side af nettet.

I Danmark begyndte man at spille beachvolleyball i starten af 1990’erne. Det første officielle DM blev afholdt i 1993, og på samme tid blev den tilhørende Beachvolley Tour etableret.

Sendetider på SPORT LIVE (med forbehold for ændringer):

LØRDAG D. 20. JULI
14.00 LIVE: Semifinalestævne, Henne Strand

SØNDAG D. 21. JULI
14.30 LIVE: Semifinalestævne, Henne Strand

SØNDAG D. 4. AUGUST
14.30 LIVE: Semifinalestævne, Amager Strandpark

SØNDAG D. 11. AUGUST
16.00 LIVE: Tour-finaler, Kongens Nytorv

 

Kilde: Sport Live presse

I samme kategori

Back to top button