Lyd produktnyt

Creative Zen Hybrid – nye trådløse hovedtelefoner

Creative Zen Hybrid har Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) teknologi, 40mm Neodymium-drivere og en batterilevetid på op mod 37 timer – alt sammen indbygget i et minimalistisk og slankt design.

Creative Zen Hybrid er prissat til 109,99 EUR (ca. 815 kr.) og er tilgængelige på Creatives webshop fra den 8. juni.

Hybrid ANC-teknologi

Med hovedtelefonernes Hybrid ANC-teknologi, fjernes uønskede distraktioner fra miljøet. Teknologien kategoriseres som ‘hybrid’, fordi der er implementeret feedforward- og feedbackmikrofoner på hver ørekop. Resultatet er, at op til 95% af den omgivende støj filtreres fra, hvilket gør det muligt for brugerne at fordybe sig i deres yndlingssange, mens de er på farten.

Derudover kan man også sætte hovedtelefonerne på Ambient Mode, hvilket giver brugerne mulighed for også at være opmærksomme på miljøet omkring dem, uden at de behøver at tage hovedtelefonerne af. En nyttig feature, når man vil lytte efter højtalerbeskeder på togstationer, bestille en kaffe i en café eller skal orientere sig i trafikken på travle gader. Hovedtelefonerne inkluderer også en støjreducerende mikrofon, som søger for, at opkald går klart igennem til modtageren.

Zen Hybrid lover en varm lydsignatur med en præcis bas, samtidig med at den er velbalanceret, så den passer til en lang række forskellige genrer.

37 timers batterilevetid
Med en imponerende batterilevetid på op til 37 timer, kan brugere nemt binge deres yndlingsplaylister på repeat mode. Og skulle det blive nødvendigt, kan Zen Hybrid også præstere en op til 5 timers afspilning efter kun en superhurtig 5-minutters opladning.

Sammenfoldeligt og let design
Creative Zen Hybrid har et slankt og let design med letanvendelige taktile kontrolknapper, der er placeret på højre ørekop. Derudover har hovedtelefonerne også et foldbart design, så de nemt kan opbevares i den inkluderede bæretaske, når de ikke er i brug.

SXFI READY
Creative Zen Hybrid er lavet til at understøtte det kommende udvidede Super X-Fi-økosystem, hvor Super X-Fi Headphone Holography vil blive implementeret i enheder såsom TV’er, PC’er og mobile enheder. Brugere af SXFI READY-hovedtelefoner, såsom Zen Hybrid, vil derfor kunne komme til at gøre brug af denne prisvindende teknologi på disse enheder.

Indtil da kan man drage nytte af den overlegne SXFI READY-indstilling i en gratis preview-version af den prisvindende Super X-Fi-teknologi som er tilgængelig i SXFI-appen. Her kan brugere prøve Super X-Fi-hovedtelefonholografien ved at lytte til musik på deres telefoner.#FindYourZen with Creative Zen Hybrid ANC Bluetooth Headphones
#FindYourZen with Creative Zen Hybrid ANC Bluetooth Headphones


Kilde: Creative presse

I samme kategori

Back to top button