Lyd produktnyt

Creative SXFI CARRIER Soundbar lanceres i Danmark

Nu lancerer Creative Technology den nye Creative SXFI CARRIER i Danmark. Det er den allerførste soundbar med Creatives Super X-Fi Headphone Holografi, og den er udviklet i samarbejde med Dolby Laboratories.

Creative SXFI CARRIER Soundbar

Kompakte soundbars har ofte begrænset lydkvalitet grundet størrelsen; de mangler simpelthen evnen til at fylde et rum med lyd. Men på trods af, at SXFI CARRIER kun er 88 cm lang, lover Creative exceptionel lyd i deres pressemeddelelse. Soundbaren er baseret på et skræddersyet design fra Dolby og er den første af sin art med Dolby Atmos Speaker System.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Det er en fornøjelse at samarbejde med Creative om at give forbrugere over hele verden denne soundbar-oplevelse,” siger Emerging Markets CEO, Pankaj Kedia fra Dolby Laboratories. “Forbrugerne kan nyde en fantastisk Dolby Atmos-oplevelse gennem et innovativt akustisk design udviklet af Dolby. Dette er uhørt for sådan en lille og kompakt formfaktor.”

Udviklingen af SXFI CARRIER har indebåret omhyggelig integration af de akustiske koncepter i både Dolby Atmos og SuperWide for at opnå en perfekt, ægte og kraftfuld akustisk ydeevne. SXFI CARRIER har syv drivere i soundbaren, hver med sin egen DSP-styrede forstærker, og kan producere den samme lydsignatur som Sonic Carriers 15 drivere, selvom den er under halvt så stor og koster en brøkdel af sin forgængers pris.

Du får også en kraftfuld 10-tommer trådløs subwoofer, der leverer den nødvendige bas-ydelse, som er nødvendig for en overbevisende soundbar-løsning.

Super X-Fi Headphone Holography 

SXFI Carrier er verdens første soundbar med Super X-Fi Headphone Holography. Super X-Fi genskaber lydbilledet i et surround-højtalersystem i hovedtelefonerne og tilpasser det med kunstig intelligens for at skabe en naturlig lytteoplevelse. Brugere kan nyde filmlyd på deres hovedtelefoner, som om de var i en rigtig biograf – en funktion, der er særlig nyttig, når man fx ser film, efter at andre i huset er gået i seng.

Derudover har SXFI CARRIER også en alsidig forbindelsesprofil med Bluetooth og porte til USB-C og USB-A. En HDMI eARC-port leverer ukomprimeret og tabsfri HD-lyd, mens to HDMI 2.1-indgange muliggør omfattende lyd- og billedkvalitet i høj opløsning fra 8K-videokilder. Kombineret med Dolby Vision-kompatibilitet giver SXFI CARRIER den ultimative lydoplevelse i hjemmebiografen.

Lige nu får man Creatives SXFI THEATER høretelefoner med gratis, når man køber SXFI CARRIER via Creatives hjemmeside.

Pris og tilgængelighed

SXFI Carrier koster 999,99 EUR (cirka 7.430 kr.), og er tilgængelig på Creative.com

Kilde: Creative presse

I samme kategori

Back to top button