Lyd produktnyt

Creative Stage 360 – Ny kompakt soundbar med Dolby Atmos

Creative har sendt en ny soundbar på markedet med modelnavnet Creative Stage 360. Med et slankt og kompakt design passer Creative Stage 360 lige ind i de fleste hjem og understøtter ethvert underholdningsbehov.

Modellen har Dolby Atmos-teknologi, der giver mulighed for at få tredimensionel, biograflignende lyd med realistisk surround- og styrkegengivelse, når de afspiller Dolby Atmos-understøttet indhold fra populære streamingplatforme som Netflix, Apple TV +, Disney +, HBO Max, Prime Video og mange flere.

Soundbaren er optimeret til både nærfelts- og fjernfeltslytning; uanset om baren er placeret i stuen eller på skrivebordet, kan man nemt skifte mellem de to forskellige indstillinger med den nydesignede IR-fjernbetjening. En long-throw subwoofer er også inkluderet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Creative Stage 360 kommer med både kablede og trådløse tilslutningsmuligheder som HDMI ARC-port, to HDMI 2.0-porte, et optisk kabel samt Bluetooth 5.0 og tilbyder en samlet lydløsning til både tv, computer, mobile enheder og spillekonsoller.

Pris og tilgængelighed

Creative Stage 360 er tilgængelig på Nordic.creative.com til 229,99 EUR altså omkring 1700,-

Kilde: Creative presse

Image

I samme kategori

Back to top button