Lyd produktnyt

Creative Outlier Pro – nye true wireless øretelefoner

Creative er produktive med deres Outlier true wireless øretelefonserie.  DIGITALT.TV kiggede på Creative Outlier V3 for nogle måneder siden. Du kan læse vores test her Nu er der en ny model, Creative Outlier Pro, klar.

De nydesignede øretelefoner kommer med en række smarte nye funktioner såsom Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) samt Ambient Mode og batterilevetid på op til 60 timer for en mærkbart bedre lytteoplevelse.

Med sine i alt seks mikrofoner, justerbar touch control, vandafvisende IPX5-certificering, Bluetooth 5.2-forbindelse og trådløs opladning skiller Creative Outlier Pro sig ud fra mængden som de ideelle helt trådløse øretelefoner, pakket ind i et bærbart og lommevenligt design.

Creative fremhæver Hybrid ANC, som typisk kun findes på high-end hovedtelefoner. Denne ANC-teknologi erøre ‘hybrid’, fordi den kombinerer både feedforward og feedback ANC-systemer på hver øretelefon for effektivt at blokere uønskede baggrundslyde. Dermed kan man ufortrødent fortsætte sit vigtige konferenceopkald eller lytte til sin yndlingsmusik, uden at blive distraheret af omgivelserne.

Omvendt kan man også skifte over til Ambient Mode for at tillade den helt rigtige mængde lyd fra omgivelserne at komme ind, hvilket er praktisk, når man fx er i trafikken og gerne vil bevare et vist niveau af opmærksomhed på omgivelserne. Med et enkelt tryk på øretelefonerne kan man nemt skifte mellem ANC-tilstand og Ambient Mode, eller man kan vælge at styre det via Creative-appen.

Derudover har Creative Outlier Pro nye og større 10 mm grafen-belagte driver-membraner, der er mesterligt indstillet af Creatives lydteknikere til at give en forbedret akustisk totaloplevelse: Bedre klarhed, forbedret bas og effektiv ANC, loves der i pressemeddelelsen.

Op til 60 timer batteri i alt

Batterilevetiden er på op til 60 timer i alt og spilletiden lyder på op til 15 timer på en enkelt opladning. Selv med den hybride ANC tændt, vil man få en spilletid på 10 timer på en enkelt opladning og op til 40 timer i alt.

Creative-appen gør det muligt at justere berøringsknapperne, så de passer til den enkeltes præferencer, og man kan aktivere en række nyttige funktioner som f.eks. Low Latency Mode. Denne nyligt tilføjede feature halverer reaktionstiden på Creative Outlier Pro, med bedre synkroniseret musik- og videoindhold som resultat.

Nøglefunktioner i Creative Outlier Pro

  • Hybrid ANC (feedforward/feedback mikrofoner på hver øretelefon) samt Ambient Mode
  • (ANC Off) Op til 15 timers batterilevetid på en enkelt opladning, 60 timer inklusive opladningsetuiet. (ANC On) Op til 10 timers batterilevetid på en enkelt opladning, 40 timer inklusive opladningsetuiet.
  • Nye 10 mm grafen-belagte driver-membraner
  • IPX5-certificeret svedafvisende
  • Super X-Fi READY

Pris og tilgængelighed

Creative Outlier Pro koster €89,99 og er tilgængelig på Creatives website.

Find flere oplysninger om Creative Outlier Pro på creative.com/Outlier Pro.

Kilde: Creative presse

I samme kategori

Back to top button