Streamingnyt

Connie Nielsen Viaplay original thrillerserie ‘Close to Me’ får premiere til efteråret

Det psykologiske thrillerdrama ’Close to Me’, som har Connie Nielsen og Christopher Eccleston i hovedrollerne, får premiere på Viaplay til efteråret.

Thrillerdramaet i seks dele har en rollebesætning med en blanding af etablerede skuespillere og kommende stjerner. Susan Lynch (Save Me, Unforgotten) spiller Jos bedste ven, Cathy, og Leanne Best (Young Wallander, Cold Feet) ses i rollen som Robs kollega Anna.

Derudover kan man glæde sig til at opleve navne som Henning Jensen (Når støvet har lagt sig, Gidseltagningen), Ellie Haddington (Enola Holmes, Motherland), Ray Fearon (Da Vincis dæmoner, His Dark Materials), Nick Blood (Agents of SHIELD, Strike), Jamie Flatters (Liar, Avatar 2) og Lorraine Burroughs (Hard Sun, Last Tango in Halifax).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien er på seks dele og er baseret på Amanda Reynolds bestseller af samme navn og er skrevet af Angela Pell (Snow Cake, Gifted) og instrueres af Michael Samuels (The Missing, Any Human Heart).

Det handler Close to Me om

Viaplay Originalen ’Close to Me’ handler om ægteparret Jo (Connie Nielsen) og Rob (Christopher Eccleston), der ser ud til at have alt. Et smukt hus på den engelske countryside, begavede børn og et fantastisk ægteskab. Men der vendes pludselig op og ned på Jos tilværelse, da hun kommer ud for en forfærdelig ulykke og mister al erindring om det seneste år. Imens hun kæmper for at få sin hukommelse tilbage, begynder hun langsomt at opdage, at alt ikke er så perfekt, som hun troede, og at nogen – for enhver pris – forsøger at skjule noget for hende.

”Det er en utrolig nervepirrende historie, der har rod i dybe hemmeligheder, svigt og relationer. Jo har ingen anelse om, hvem hun kan stole på, og selv hendes familie synes at ville holde hende væk fra sandheden. Jeg tror, ??at denne serie vil appellere til alle, der godt kan lide psykologiske thrillere”, siger Connie Nielsen.

Kilde: Nent Group presse

t?a=1728711724&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

I samme kategori

Back to top button