TV-Nyt

Community Shield 2013 på 6’eren

communityshield 2013 dansk tvCommunity Shield er igen startskuddet til en ny engelsk fodboldsæson og 6’eren sparker gang i den engelske fodboldsæson en uge før Premier League-starten.

Manchester United og Wigan dyster om sæsonens første trofæ, når Community Shield-pokalen skal overrækkes enten de forsvarende engelske mestre eller sidste sæsons FA Cup-vindere. Det bliver en noget speciel kamp for Wigan, som i sidste sæson oplevede at vinde pokalturneringen samtidig med, at de rykkede ud af Premier League. Dermed står Manchester Uniteds nye boss, David Moyes, altså overfor et Championship-hold og har således en gylden mulighed for allerede at sikre sig et trofæ i sin første kamp som United-manager.

Vært på 6’eren, Henrik Hoffmann, ser spændt frem mod den første pokal-dyst:

”Jeg glæder mig sindssygt meget til Community Shield-kampen, som er den mest interessante i mange år. For med tanke på Manchester Uniteds slingrende form i opvarmningskampene til sæsonen, er det essentielt for den nye manager David Moyes at vinde sit første trofæ med det samme. Men det bliver ikke nemt, for Wigan kan slå de store, som vi så i forårets FA Cup-finale mod City, og Wigan lagde tilmed ud med en imponerende 4-0 sejr i weekendens premiererunde i Championship”, siger Henrik Hoffmann.

Peter Piil og Morten Bruun kommenterer kampen direkte fra Wembley.

Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

11. aug 2013 14:00 – 17:35 på 6’eren

Har du parabol på  så kan du også se kampen på britiske ITV1 28,2 øst eller tyske Sport1 19,2 øst.

Er du klar til Premier League sæsonen – læs alt om Premier League på dansk tv her

I samme kategori

Back to top button