Comedy uge på Kanal 5

| onsdag 30. nov, 2011 15:10 | 0 Kommentarer

Fra mandag den 5. december kan seerne glæde sig til en uge fyldt med gode grin, når Kanal 5 rydder fladen for at give plads til nogle af de tungeste sværvægtere inden for comedy. Kanal 5 præsenterer blandt andet tv-premieren på Matthesen og Hartmann-showet ”Bytte Bytte Købmand” i en programflade fyldt med flabetheder, skøre observationer og hurtige jokes. Med andre ord: Stand-up comedy, når det er bedst!

”Bytte Bytte Købmand” er skabt af to af Danmarks absolut mest produktive stand-up komikere, Anders ”Anden” Matthesen og Thomas Hartmann. De to har arbejdet kreativt sammen i mange år og efterhånden opstod idéen til at lave et show, hvor de byttede jokes. Resultatet blev ”Bytte Bytte Købmand”, et unikt og eksperimenterende show, hvor begge komikere bliver udfordret til det yderste, når de skal levere hinandens jokes live foran publikum.

Seerne kan også glæde sig til at se eller gense det originale show ”Anden På Coke?”, som fik over 100.000 danskere til at juble over Anders Matthesens genialitet. Anden har taget stand-up genren videre til et niveau ikke tidligere set herhjemme, og velfortjent høstede showet også flotte anmeldelser og stjerner i alle landets største dagblade.

Bag endnu en kalenderlåge er der igen humor for viderekomne at hente med Uffe Holms ”The Uffe Holm Show 3”. Uffe Holm er sandsynligvis Danmarks mest sjofle komiker, og i hans show får du serveret hverdagens banaliteter råt for usødet, og gerne under bæltestedet. “Champ’en” leverer 90 minutters ærlig og direkte comedy i særklasse, og som han selv siger, er det ”fucking sjovt”.

Se også med, når komikeren Henrik Bruhn taber sig 100 kilo i løbet af 12 afsnit af “Comedy Kuren”. Kanal 5 viser serien som maraton lørdag den 10. december. Vi følger forvandlingen, når Henrik Bruhn med hjælp fra sin gode ven Anders Matthesen og terapeut Tine Bryld udvikler sig til at blive en bedre komiker, en sundere mand og et bedre menneske.

Og der er meget mere comedy på Kanal 5, der også byder på den prisvindende amerikanske komedieserie “The Big Bang Theory”, filmene “The Hot Chick” og “Big Stan” med Rob Schneider i hovedrollen samt “The Wedding Singer” med Adam Sandler og Drew Barrymore.

Glæd dig til ”Comedy Uge” på Kanal 5 i næste uge med blandt andet:

”Anden på Coke?” mandag den 5. december kl. 21.00
”The Uffe Holm Show 3” tirsdag den 6. december kl. 21.00
Tv-premiere på ”Bytte Bytte Købmand” onsdag den 7. og torsdag den 8. december kl. 21.00

Kilde: SBS presse

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt