TV-Nyt

Cold Hawaii – ny dansk tv-serie på Xee

- se trailer her

Den vilde nordjyske natur og det rå Vesterhav danner rammerne om den nye YouSee Original, Cold Hawaii, hvor der med et glimt i øjet zoomes ind på op- og nedture i det moderne parforhold.

’Cold Hawaii’ følger to par i slutningen af 20’erne, der skal tilbringe nogle måneder under samme tag i Klitmøller. Både venskaber og parforhold bliver sat over styr, da drengene laver en lige lovlig frisk aftale om en omgang partnerbytte. Cold Hawaii’ består af 8 afsnit af ca. 25 minutters varighed. Der er premiere på serien 31. september med de to første afsnit.

Aske Bang (Oscar-nomineret for kortfilmen Silent night) og Allan Hyde (kendt fra HBO-serien True Blood) både skriver, instruerer og spiller de to mandlige hovedroller, og vil med serien fortælle en sjov, dramatisk og rørende historie om at være ung i et moderne parforhold, hvor man til tider kan komme helt ud på dybt vand.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Der findes en masse fedt indhold om det at være ung og single, men vi synes, at der mangler noget om det at være ung i et parforhold og de op- og nedture, der følger med, når man begiver sig ud på kærlighedens rejse”, siger Aske Bang og tilføjer:

”Vi har forsøgt at kombinere kærlighedsdramaet med humor og ofte sat konflikterne i historien så meget på spidsen, at det også bliver sjovt”.

Serien foregår i Klitmøller, der populært bliver kaldt Cold Hawaii – en af Nordeuropas bedste surfspots, hvor den vilde natur og det rå Vesterhav underbygger dramaet i historien.

“Lige så fin og smuk som naturen er, lige så barsk og uforudsigelig kan den være. Sådan er det også med kærligheden”, siger Allan Hyde og fortsætter:

”Man skal hele tiden forsøge at holde sig oven vande både på et surfbræt og i et parforhold, og man kan aldrig rigtig vide sig sikker på noget.”

I ‘Cold Hawaii’ har Bjørn (Aske Bang) og Karla (Marie Tourell Søderberg) været sammen i fire år og er klar til at blive forældre. De er derfor flyttet til Klitmøller ved Vesterhavet, hvor Karlas forældre har et sommerhus, for at få lidt fred og forsøge at gøre Karla gravid. Alt er godt. De følger en app, som viser hvornår Karla har ægløsning og har kun sex, når den dikterer det. Og det har de det fint med. Lige indtil Bjørns bedste ven Mads-Emil (Allan Hyde) kommer på besøg sammen med sin nye kæreste Simone (Marie Boda). For de har ikke noget system for deres sex. De knalder hele tiden og meget højlydt. Og med husets papirtynde vægge kan Bjørn og Karla ikke undgå at høre Simone få den ene orgasme efter den anden. Det vækker et gammelt kompleks til live i Bjørn, der får den ide, at de måske kunne løse det hele ved at bytte partnere for en aften.

Hen over sæsonens otte episoder følger vi Bjørns forsøg på at få sat et partnerbytte i stand, alt i mens Mads-Emil kæmper en brav kamp for at holde sin fortid skjult for Simone.

Det, der på papiret var tænkt som værende et afstressende og frigørende ophold ved Vesterhavet, griber om sig og ender med at være det, der sætter drengenes forhold på den ultimative prøve. Spørgsmålet er, om de lader sig knuse, når bølgen kommer rullende, eller om de formår at holde hovedet oven vande og ride den ud.

Cold Hawaii - premiere d. 30. august på Xee.
Cold Hawaii - premiere d. 30. august på Xee.
Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button