Medieafspiller produktnyt

Chromecast med Google TV – Ny Chromecast tilføjer brugeroverflade og fjernbetjening

Google har præsenteret deres nye Chromecast enhed, der for første gang inkluderer en brugeroverflade og fjernbetjening. Dermed behøver du ikke længere at sidde med din smartphone for at styre afspilningen og finde indhold du vil se.

Den lanceres i USA først og flere andre europæiske lande, men desværre ikke i Danmark i første omgang.

Chromecast med Google TV bliver prissat attraktivt, 50 amerikanske dollars.  Det en god pris sammenlignet med en Chromecast Ultra, nu når den nye model også understøtter 4K / HDR, Dolby Atmos, og Dolby Vision. Aktuelt koster Chromecast Ultra 630,- i Danmark, den nye model ser altså ud til at blive væsentlige billigere, på trods af du får brugeroverflade og fjernbetjening.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Google TV menu

Den nye Chromecast med Google TV, er baseret på Android TV platformen, men Google har valgt at omdøbe til Google TV i forbindelse med denne enhed og lagt en lidt anden brugeroverflade på.

Fjernbetjeningen, der følger med, er udrustet med dedikerede knapper til Netflix og YouTube. Der er naturligvis også en Google Assistent knap.

Google Chromecast with Google TV

Selve formen på den nye Chromecast er en smule anderledes end de tidligere modeller, mere oval.  Skal man nævne en begrænsning, så må det være, at der kun er 8 GB lagringsplads til apps på enheden, men til tv apps så er du ganske ok.


I samme kategori

Back to top button