TV-Nyt

Christian Degn skifter til TV 2

Hammerslagsvært Christian Degn fra DR skifter til TV 2. Han fremover være vært på en ny omgang ‘Hvem vil være millionær’ på TV 2 CHARLIE.

Til oktober blænder TV 2 CHARLIE op for en helt ny sæson af det populære quizprogram ‘Hvem vil være millionær?’. Når programmet vender tilbage, bliver det med den tidligere DR-vært fra ‘Hammerslag’, Christian Degn, i værtsrollen.

‘Hvem vil være millionær?’ har tidligere været sendt på TV 2, men i anledning af programmets 20-årsjubilæum, vil det fremover bliver sendt på TV 2 CHARLIE. Programmet vil også fokusere på at have én gæst i stolen i stedet for par.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Tidligere har deltagerne kunnet trække på tre livliner, når spørgsmålene blev for svære. De kunne spørge publikum, fjerne halvdelen af de potentielle svar og ringe til en ven.

Nu kommer der en livline mere, hvor Christian Degn kan få en afgørende betydning for quizzens udfald. Deltagerne kan nemlig spørge værten om hjælp. Uden at vide, om Christian Degn kan svare rigtigt. Han må nemlig ikke give nogen antydning af viden om spørgsmålet, før deltageren er sikker på, at han eller hun vil bruge livlinen.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button