TV-Nyt

Charlies Julefest på TV 2 Charlie juleaftensdag fra kl. 15.00

julefest TV 2 charlieJuleaftensdag sender TV 2 Charlie fra et smukt og julepyntet Tivoli, når ”Charlies Julefest 2013” er på programmet.

Det bliver de to kendte og elskede Charlie-ansigter Michael Meyerheim og Anne Herdorf, der tager imod kendte gæster som fx Jens Gaardbo, Søs Fenger, Jacob Haugaard, Lisbet Dahl, Lars Hjortshøj, Niels Hausgaard, Søren Østergaard, James Price og Søs Egelind i det traditionsrige spisested Grøften. Sammen med de to værter tæller gæsterne ned til juleaften.

– Det er en stor fornøjelse at være vært på et program, hvor nogle af Danmarks bedste og mest professionelle kræfter på underholdningsfronten stiller op. ”Charlies Julefest” giver seerne en perlerække af de bedste kunstnere i Danmark. Der er masser af dejlig musik og mange sjove indslag, der kalder på latteren – alt sammen i julens tegn, siger Michael Meyerheim, der selv er meget glad for julen:

– Måske er det noget, jeg bilder mig ind, men det er som om, vi smiler mere til hinanden i juletiden, siger han.

Seerne kan bl.a. opleve Anne Herdorf synge juleklassikere med sit orkester, se sketch med Lisbet Dahl og James Price, der giver den julecha-cha-cha, Søren Østergaard og Søs Egelind kigger forbi med et nummer, ligesom Pernille Schrøder og Thomas Mørk inviterer med til en våd julefrokost.

Michael Meyerheim står også for en julequiz og en specialudgave af Spørg Charlie, hvor panelet svarer på jule-dilemmaer.    

Charlies Julefest sendes på TV 2 Charlie juleaftensdag fra kl. 15.00 og et par timer frem.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button