TV-Nyt

Charlies Hjertegalla lørdag 28. september

hjertegalla TV 2 CharlieFor tredje år i træk blænder TV 2 Charlie op for et forrygende indsamlingsshow med hjertet på rette sted. Seerne kan glæde sig til en festlig aften i en god sags tjeneste med en perlerække af populære og kendte kunstnere. Lørdag 28. september gentager TV 2 Charlie og Hjerteforeningen de seneste to års succes og inviterer til ”Charlies Hjertegalla.” Sidste år sikrede indsamlingsshowet 19 millioner kroner til hjertesagen, mens flere end 260.000 seere så med på TV 2 Charlie.

– På det personlige plan glæder jeg mig til aftenen, fordi den appellerer til mit konkurrencegen. Vi håber på endnu flere penge end for et år siden. Det tegner til at blive et rigtigt godt program for en meget, meget vigtig sag, siger Michael Meyerheim.

Det traditionsrige show får i år besøg af festlige og folkekære kunstnere som Bonnie Tyler, Dodo & The Dodos, Rugsted & Kreutzfeldt, Finn og Jette, Anna David, Michael Falch samt Ivan Pedersen i duet med Maria Montell.

Derudover byder aftenen på rørende og personlige beretninger, ekspertforklaringer fra læger og ikke mindst kåringen af årets hjerteredder, som Peter Schmeichel overrækker, ligesom der er mulighed for at vinde to biler fra Kia og tre drømmerejser.

Kvinder, børn og førstehjælp er i fokus
I år går pengene fra indsamlingen til forskning på tre specielle områder: Livreddende førstehjælp, børn med medfødte hjertefejl og kvinders hjerter.

– Hjertekarsygdom er desværre en sygdom, som mange familier har tæt inde på livet. Mere end hver fjerde dansker dør af en hjertekarsygdom, og 420.000 danskere lever med en, ligesom der hele tiden kommer flere hjertesyge til. Vi skal derfor fortsætte vores livsvigtige arbejde for at forebygge hjertekarsygdomme og reducere dødsfald på grund af hjertekarsygdomme og håber, at mange danskere igen i år vil støtte hjertesagen og donere penge til det store arbejde med forskning, forebyggelse, patientstøtte og behandling. I år har vi særligt fokus på at hjælpe hjertebørn og deres familier, kvinder med hjertekarsygdom og på at undgå unødige dødsfald af hjertestop, siger administrerende direktør i Hjerteforeningen, Inge Vestbo.

Årets værter bliver Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim, der i år får selskab af medvært og komiker Anders Fjelsted, der sender fra call-centeret, hvor kendte danskere som bl.a. Britt Bendixen, Anne Laxholm, Trine Pallesen, Kenneth Carlsen og Anna Thygesen tager imod seernes donationer. Anders Fjelsted bliver også den glade giver, når der skal udloddes præmier som fx de to hovedpræmier, to Kia Venga-biler.

”Charlies Hjertegalla” sendes direkte på TV 2 Charlie lørdag 28. september 2013 klokken 20.55.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button