Branche-Nyt

Champions League-finalen i Virtual Reality

viareal appMTG er nu klar til at tilbyde seere i hele norden virtual reality-indhold og interaktive oplevelser inden for sport, underholdning og e-sport. Navnet er ViaReal, og app’en er tilgængelig i App Store, Google Play Oculus Store (Gear VR), fra i dag.

ViaReal er tilgængelig nu, men skydes for alvor i gang, når vi viser de første 20 minutter af Champions League-finalen den 3. juni i virtual reality, hvor brugeren får mulighed for at komme helt tæt på banen, og spillerne samt opleve den intense fodboldstemning – næsten som selv at stå midt på stadion. Udover smagsprøven fra finalen vil ViaReal give adgang til yderligere ekstramateriale fra Champions League.

Med ViaReal oplever brugeren det lidt som selv at være i midten af handlingen, og fx kan seerne opleve stemningen i en boksearena eller snuppe en virtuel tur i nogle af MTG’s populære tv-programmer. Endvidere kan ViaReal byde på oplevelser fra en række globale e-sports-events arrangeret af DreamHack og ESL.

ViaReal befinder sig stadig i sit tidlige udviklingsstadie. Det essentielle for MTG er netop at være med i den tidlige fase af virtual reality for løbende at udvikle produkt og indhold med feedback fra brugerne.

”Markedet stiller konstant nye, højere krav til os som underholdningsvirksomhed, og med ViaReal bringer vi seeroplevelsen til næste niveau. ViaReal er lige nu i sit tidlige stadie, men det er essentielt for os at være med i den tidlige virtual reality-rejse hos brugeren og udvikle produktet i takt med, at vi oplever brugernes feedback. Innovation er omdrejningspunktet i MTG’s DNA, så her er ViaReal et match made in heaven. For os er VR-historien kun lige begyndt, og vi glæder os til være katalysator for de mange muligheder, der er med VR”, siger Anders Oliver Andersen, VP Digital, MTG Danmark.

ViaReal bliver tilgængelig som App via Oculus Store (Gear VR), Google Play og App Store. Indholdet kan ses som en 360 graders oplevelse direkte via smartphone, mens den fulde VR-oplevelse fås med et VR-headset. ViaReal-platformen og funktionaliteten er udviklet sammen med Digital Domain, et VR-produktionsselskab baseret i Los Angeles og Vancouver.

Kilde: MTG presse

I samme kategori

Back to top button