Branche-Nyt

CES rykker ind i Kina

cesasiaed endnu en stribe rekorder i omfang, udstillerantal og besøgende lukkede verdens største forbrugerelektronikudstilling, CES, for et par uger siden i Las Vegas, USA.

Men den åbner igen om kort tid: Næste stop bliver 25.-27. maj i Kina, hvor den amerikanske brancheforening for forbrugerelektronik, CEA, for første gang laver en udstilling med forbrugerelektronik.

– Med vores stærke kinesiske partnere, vores gode ry som arrangør af verdens mest innovative begivenhed, dynamikken i Shanghai og den enorme vigtighed af teknologi og branding, er vi sikker på at International CES Asia er sikret succes, siger Gary Shapiro, president og CEO for den amerikanske brancheforening for forbrugerelektronik, CEA.

Udstillingen foregår i Shanghai New International Expo Center i samarbejde med udstillingsarrangøren Intex Shanghai Co., Ltd og handelskamrene the Chinese Electronic Chamber of Commerce og the China Chamber of Commerce for Import and Export of Machinery and Electronic Product.

De 8.500 m2 vil give plads til store, globale aktører og nystartede, innovative firmaer, som vil vise de nyeste produkter og den nyeste teknologi, ligesom der vil være et fyldigt konferenceprogram.
Der vil eksempelvis være 3D-print, robotter, sensorer, Internet of Things og wearables; de bærbare produkter.
Blandt de store firmaer, som er er med, finder vi GGMM og Thinking Group, samt Audi, Ford, Garmin, Gibson Brands, Hisense, IBM, Monster og TomTom.

På CES i Las Vegas var automotive et stort og vægtigt indslag, fordi bilerne udvikler sig med ekspresfart: Selvstyrende biler er langt fremme og kombinationen af smartphone, bilens elektronik og internettet er i den grad i fokus: Både for at øge sikkerhed og informationsniveau og for at gøre det bekvemt for os.

På CES Asia vil der bl.a. være en keynote-tale fra formanden for det tyske bilfirma Audi AG, Rupert Stadler, søndag 24. maj klokken 17 fulgt af en reception med Audi som vært klokken 18-19.30.

– International CES Asia 2015 vil præsentere nogle af de nyeste innovationer fra store firmaer, der repræsenterer nogle af verdens største økonomier, som får en helt unik mulighed for eksponering på det dynamiske kinesiske marked. De besøgende vil opleve de nyeste fremskridt i forbruger-teknologi, som gør CES Asia til stedet for teknologiansvarlige, indkøbere og presse, siger Karen Chupka, der er senior vice president of corporate business strategy og International CES i CEA.

Læs mere om CES Asia her: 2015 International CES AsiaTM.

Kilde: BFE

I samme kategori

Back to top button