TV-Nyt

Cartoon Network på vej med nye afsnit af Gumballs fantastiske verden: “Darwins årbog”

Cartoon Network er på vej med en række nye episoder fra sin prisbelønnede, globale hit-serie Gumballs fantastiske verden. Under titlen ”Darwins årbog” vil disse special-episoder give fans nye sjove øjeblikke med Gumball, Darwin og deres venner på Elmore skolen.

Darwins årbog-episoderne består af seks særlige episoder, der handler om, at Darwin har fået til opgave at skrive årbog for skolen af rektor Brown. Hver episode fokuserer på en person fra skolen, såsom klassens klovn Jan Banan, det teleporterende spøgelse Carrie, men også Elmore-lærerne, da Darwin skal forsøge vurdere, hvilken af lærerne, der mest fortjener en plads i årbogen.

Under sit arbejde med at fylde siderne i årbogen med fotos af sine venner, indser Darwin, at det faktisk ikke er så let. Men med hjælp fra vennerne, deres konti på “Elmore Plus” og internettet, får Darwin måske alligevel løst udfordringen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Gumballs fantastiske verden blev lanceret i 2010 og er nået til sjette sæson, men er fortsat en af Cartoon Network’s mest populære serier globalt. En serie, der jævnligt har mere end 130 millioner seere, og er meget anerkendt blandt anmeldere.

Darwins årbog er den nyeste tilføjelse til rækken af tegnede familie-komedieserier, og byder på det bedste fra Gumball med hensyn til hurtigt tempo, flashback-stil og mange sjove øjeblikke, der får publikum til at grine højt.

Den danske premiere på Cartoon Network bliver i løbet af 2020.

Kilde: Cartoon Network presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button