gemt

Carabao Cup semifinaler 2022

Efter weekendens FA Cup, så er der Carabao Cup her i midtugen, når der er semifinaler i den engelske liga cup turnering. Mens Tottenham og Chelsea mødes til returopgøret efter Chelsea vandt det første opgør 2 – 0, så blev Liverpool – Arsenal kampen Corona udsat, så de spiller altså første opgør torsdag 13. januar.

Carabao Cup deles mellem Discovery og Nent Group, så på du kan streame begge kampe på både discovery+ og Viaplay, mens de på Flow TV vises på 6’eren.

Onsdag d. 12. januar kl. 20:45 på 6’eren, discovery+ og Viaplay
Tottenham – Chelsea
Direkte fra Tottenham Hotspur Stadium, London. Chelsea vandt det første opgør overbevisende 2-0 og har allerede det ene ben i finalen. Pierre Emile Højbjerg og resten af Tottenham-mandskabet skal derfor finde storspillet frem, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at vinde trofæet, de senest kunne stille i trofæskabet i 2008.
Kommentatorer: Casper Høygaard & Morten Bruun

Der er optakt fra 19:30

Torsdag d. 13. januar kl. 20:45 på 6’eren Viaplay og discovery+
Liverpool – Arsenal
Gæsterne fra Arsenal er på jagt efter deres første Liga Cup-titel siden 1993. Der venter dog en svær opgave mod Liverpool, som er ubesejret mod London-holdet i de seneste fem indbyrdes opgør. Begge mandskaber har dog flere spillere afsted på landsholdstjeneste, hvilket kan give spændende overrasker i startopstillingen. Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun.

Der er optakt fra 19:30

I samme kategori

Back to top button