Canal Digital vs Viasat fra 2017

| tirsdag 25. okt, 2016 15:46 | opdateret 07. mar, 2018 kl. 12:41 | 1 kommentar

viasat canal digitalFra januar 2017 har Canal Digital og Viasat indgået en ny aftale, der betyder, at Canal Digital får mulighed for at tilbyde TV3+, mens Viasat får mulighed for at tilbyde deres kunder 6’eren.

For Canal Digital betyder det naturligvis, at de får mulighed for at tilbyde deres kunder adgang til de største Champions League kampe samt Formel 1. Samtidig så får Viasat kunderne mulighed for at se 6’erens Premier League og engelske cup kampe med mere.

Viasat har dog fortsat lidt eksklusivitet på sportskanal fronten. Deres TV3 Sport 2 er fortsat ikke en mulighed hos Canal Digital, så Canal Digital kunder har f.eks. fortsat ikke adgang til alle Premier League kampene på dansk tv. Modsat så har Viasat kunder ikke adgang til Eurosport 1 ligesom Canal Digitals kunder.

Et andet element er HD udgaver. Den tidligere kanalbytte aftale mellem Canal Digital og Viasat gik kun på SD udgaverne, så i forhold til Kanal 4 og Eurosport 2 hos Viasat samt TV3 og TV3 Sport 1 hos Canal Digital, så er disse fortsat ikke tilgængelige i HD udgaver hos modparten. TV3 og TV3 Sport 1 kommer i HD her i foråret 2018 hos Canal Digital

Kanal

Viasat

Canal Digital

TV3 Ja HD Ja SD
TV3+ Ja HD Ja HD
TV3 Puls Ja SD Ja SD
TV3 Sport 1 Ja HD Ja SD
TV3 Sport 2 Ja HD Nej
TV 2 Sport Ja HD Ja HD
6’eren Ja HD Ja HD
Kanal 5 Ja  HD Ja HD
Kanal 4 Ja SD Ja HD
Canal9 Ja SD Ja HD
Eurosport 1 Nej Ja HD
Eurosport 2 Ja SD Ja HD
C More Golf Nej Ja HD
Viasat Golf Ja HD Nej

Listen kunne naturligvis også tilføjes med Discovery kanaler og Viasats dokumentar/film kanaler som også fortsat er eksklusive.

Del på:

Gemt under:: Canal Digital, Viasat, Parabol-TV, HDTV

Kommentarer (1)

  1. HansPedersen siger:

    Ja, det er vel ikke muligt at forestille sig de også udvekslede de golfkanaler og de TV2 Sport 2, og Eurosport1 med hinanden… Det er jo frustrerende at nogle ting er på Eurosport 1, og resten på Eurosport 2, eller omvendt. Ligeledes med TV3 sport 1 og 2. Badminton fra Denmark open fløj jo frem og tilbage mellem de 2 kanaler. Så man kunne jo drømme den sidste bytteaftale også kom i stand!

Skriv et svar