Parabol-TV

Canal Digital rydder op i gebyrjunglen

Som den første tv-udbyder på det danske marked gør Canal Digital nu op med gebyrer og kortafgifter, som gentagne gange har været genstand for kritik. Canal Digital vil fremover have enkle priser, som er til at gennemskue for alle. Omlægningen er ensbetydende med en ny prisstruktur gældende for hele Canal Digitals produktportefølje på parabol-tv.

Canal Digitals beslutning om at lægge om og satse på én fast pris er taget for at sikre mest mulig gennemsigtighed for forbrugerne. Tv-udbydere er i mange år blevet kritiseret for skjulte gebyrer som kortafgifter og særlige tillægsabonnementer, der gør det svært for forbrugerne at gennemskue, hvad de i virkeligheden betaler. Omlægningen er dermed et definitivt opgør med branchens gebyrjungle. Canal Digitals kunder vil derfor nu blive informeret om den nye prisstruktur. 

”Vi har taget de seneste års kritik til efterretning og har i stedet valgt at gå først ud med enkle priser uden ekstragebyrer. Det mener vi, tjener vores kunder bedst. Ændringen af prisstrukturen har i første omgang ikke betydning for de af vores eksisterende kunder, som er i et bindende abonnement hos os. Men vi informerer for en sikkerheds skyld om, hvad omlægningen og de nuværende markedsforhold betyder på sigt i forhold til kontraktfornyelse og eventuelle prisfald eller prisstigninger,” siger kommunikationschef hos Canal Digital, Catja Middelboe Andersen.

Det er et konkurrencemæssigt hårdt rettighedsmarked, der nu betyder ændringer i prisstrukturen. Det vil bl.a. betyde, at priserne for enkelte Canal Digital-produkter stiger, mens andre produkter vil falde i pris. Det er især de Canal Digital-kunder, som har mange produkter som f.eks. Multi-room, der vil opleve, at produkterne bliver billigere, mens kunder med færre produkter vil opleve, at priserne stiger. Læs mere om prisstigningerne

”Vi er nødt til at forholde os til, at priserne for rettighederne til nogle af de nationale kanaler er dyre. For at kunne køre en sund forretning og sikre den nødvendige tillid og tryghed hos vores kunder, er vi derfor nødt til at iværksætte prisstigninger på vores tv-pakker. Samtidig har vi lyttet til kunder og forbrugermyndigheder og samlet alle udgifter i én fast månedlig pris, som er nem at overskue,” siger Catja Middelboe Andersen.

Canal Digital har i dag sendt et brev ud til alle sine kunder omkring den nye prisstruktur og opgøret med ekstragebyrer.

Den nye, enkle prisstruktur gælder udelukkende for Canal Digitals kunder med privat parabol.

Læs mere på: http://www.canaldigital.dk/prisandringer

Kilde: Canal Digital presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button