Parabol-TV

Canal Digital lancerer ESPN America HD i Danmark

Nyheden har tidligere været bragt her på DIGITALT.TV, men her følger den officielle danske pressemeddelelse omkring lanceringen af ESPN America i HD hos Canal Digital.

Fra den 1. marts kan Canal Digitals kunder få den bedste amerikanske sport med bl.a. ishockey fra verdens bedste liga, NHL, direkte ind i stuen i knivskarp HDTV-kvalitet, når ESPN America HD lanceres i Danmark. Dermed kan det danske sportspublikum endelig følge alle de danske NHL-spillere på tætteste hold. Canal Digital, som satser stort på kanaler i HD-format, forventer sig meget af den nye HD-sportskanal.

Canal Digital giver nu de danske tv-seere mere sport i knivskarp HD-kvalitet med amerikanske ESPN America HD. Sportskanalen, som er en af verdens absolut største aktører inden for sports-tv, har bl.a. rettighederne til NHL, Major League Baseball og NCAA Football og Basketball. Dermed er der bl.a. rig mulighed for at følge verdens bedste ishockey-liga og de danske NHL-spillere i de godt 300 kampe, som ESPN America HD viser alene i denne sæson.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”ESPN er en af de helt store spillere i sportens verden, og med den nye HDTV-kanal kan vi tilbyde vores kunder Danmarks bredeste sportsdækning. Efterspørgslen på ESPN America HD er stor, og vi ved fra vores kunder, at der er kæmpestor interesse for de sportsbegivenheder, som HD-kanalen har rettigheder til. Derfor er vi også glade for, at vi nu kan tilbyde NHL og mange andre ligaer fra hele sportsverdenen i en enestående billedkvalitet,” siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationschef hos Canal Digital.

Og det danske sportspublikum kan forvente en lang række store sportsbegivenheder direkte på ESPN America HD. Det kommende højdepunkt på kanalen er slutspillet i NHL i marts, og spændingen blot stiger og stiger i takt med at jagten på Stanley Cuppen intensiveres. Samtidig vil det i foråret blive afgjort, hvem der bliver mestre i National College Basketball League, og så vil der allerede fra 4. april blive transmitteret direkte fra indledningen på den nye Major League Baseball-sæson.

”Sportsbegivenheder kommer virkelig til sin ret i HD-format. Med ESPN America HD er billedkvaliteten skarpere og mere detaljeret, og det er vigtigt, når det for alvor går stærkt. Dermed får man en helt anden tv-oplevelse, når fx Frans Nielsen på et splitsekund parkerer endnu et straffeslag bag målvogteren, “siger Catja Middelboe Andersen. 

ESPN America HD vil være at finde i Canal Digitals Family-pakke til satellitkunder. Canal Digital er blandt Danmarks førende udbydere inden for HD-kanaler og udbyder på nuværende tidspunkt hele 14 HD-kanaler.

Læs mere om de forskellige tv-pakker og tekniske specifikationer, der kræves for at modtage HDTV-kanaler, på Canal Digitals HDTV-site.

Kilde: Canal Digital presse


Viaplay Film & Serier Sommertilbud - spar 50% i 3 mdr. 64,50 kr/md i 3 måneder
Herefter 129 kr/md. Gælder t.o.m. 30. juni 2023. Reklame-link

I samme kategori

Back to top button