Canal Digital i samarbejde med podcastværter

| onsdag 17. jul, 2019 07:25 | 0 Kommentarer

Canal Digital har indledt et samarbejde med de to serieeksperter Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg, som står bag podcasten Stream Team 2.0. I hver podcast får de to værter besøg af relevante gæster, går i dybden med tidens mest fascinerende serier og anbefaler indhold fra Canal Digitals streamingtjeneste.

For Canal Digital betyder samarbejdet, at den store mængde af serier, som ligger i streamingtjenesten, kan komme under de erfarne serienørders behandling og få ris eller ros med på vejen.

– Vi sætter stor pris på at få nogle ’tunge drenge’ fra serieland til at dykke ned i vores streamingtjeneste og vurdere og anbefale noget af det, der er med i vores TV-abonnementer, udtaler Claus Petersen,kommerciel direktør hos Canal Digital.
– Og da podcasts bliver hørt af flere og flere, synes vi, det er et spændende medie for os at være med i.

Stream Team 2.0 og programmets bagmænd
Frederik og Kasper var de to første til at tage serier og streaming alvorligt, da de startede programmet Stream Team i 2013. Siden har de lavet ’Serieland’, ’Serierådet’ og ’Binge’. Nu vender de tilbage til deres oprindelige format med programmet Stream Team 2.0 i samarbejde med Canal Digital.

– Der ligger så meget guld i Canal Digitals streamingtjeneste, som vi glæder os til at grave frem og anbefale til abonnenterne, siger Frederik Dirks Gottlieb.
– Ja, og vi er glade for, at de støtter op om så dybt og nørdet et kig på serierne som det, vi tilbyder lytterne i Stream Team, supplerer Kasper Lundberg.

Nyt program hver måned
Programmet Stream Team 2.0 startede i juni og udkommer en gang om måneden. Indtil videre har det bl.a. handlet om serierne ’Black Mirror’ og ’Big Little Lies’ i episode 2, der også omtaler ’Legion’ og ’Happy Death Day’, som begge findes i Canal Digitals streamingtjeneste. Podcastene kan høres på Spotify, iTunes m.fl.

Udvidelse af seriehorisonten
Kunderne hos Canal Digital streamer allerede mange timer hver dag. Ideen med det nye samarbejde med Stream Team 2.0 er, at inspirere kunderne til at se serier og film som de måske ikke på forhånd kender til.

– Vi vil gerne udvide seriehorisonten for vores kunder, og det håber vi, Stream Team 2.0 kan være med til. Der ligger masser af indhold i vores streamingtjeneste, som bare venter på at blive oplevet, slutter Claus Petersen.

Alle Canal Digitals kunder har streaming inkluderet i deres TV-pakke, indholdet varierer efter TV-pakkens størrelse.

Kilde: Canal Digital presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: Canal Digital, Radio og Podcast Nyt

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om