Streamingnyt

Glacier

- Camilla Läckberg film på Viaplay

Camilla Läckberg springer ud som filmdebutant med ’Glacier’ på Viaplay der får premiere 30. april. ’Glacier’ er skabt af Camilla Läckberg, Baker Karim og Alexander Karim og produceres af Olivier Guerpillion og Frida Hallberg.

Det handler Glacier om

To individer er isoleret på det samme hotel, mens en dødbringende virus raserer i omverdenen. Her begynder historien i den nye film ’Glacier’, som har premiere på Viaplay til foråret. Camilla Läckberg har skrevet manuskriptet, og i hovedrollerne ses de to svenske skuespillere Lena Endre og Alexander Karim.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hvad sker der, når du bliver tvunget til at vælge mellem kærlighed og livet? I Viaplays nye Original ’Glacier’ er jordkloden blevet ramt af en pandemi, som har dræbt halvdelen af befolkningen. En virus, hvis skadelige omfang ingen forstod i starten, men som nu spredes i en hulens fart. Al menneskelig kontakt er livstruende, og mens militæret sættes til at patruljere gaderne, er udsigterne til en kur ikke-eksisterende.

“Glacier er en kærlighedshistorie, der finder sted under en pandemi. Inspirationen kommer selvfølgelig fra den periode, vi alle har oplevet det seneste år – dog i en lidt anderledes kontekst. Det er min første filmoptagelse nogensinde, og jeg er taknemmelig for at have arbejdet sammen med alle disse talenter, som har hjulpet til både foran og bag kameraet. Jeg håber, at seerne vil tage godt imod filmen”, siger Camilla Läckberg.

”Jeg er virkelig begejstret for at kunne annoncere denne smukke kærlighedshistorie, som er skrevet og skabt af nogle af Sveriges største talenter, når det kommer til historiefortælling – og så endda med to af vores allerstørste skuespillere i hovedrollerne. ’Glacier’ blev optaget i en meget vanskelig periode, og det er imponerende, hvor godt resultatet er blevet. Det er en fantastisk film, og jeg glæder mig til, at vores seere får mulighed for at se den. I fremtiden vil flere film få premiere direkte på streamingtjenester, ligesom ’Glacier’, og NENT Group er allerede langt fremme inden for denne udvikling med mere en 40 Viaplay Originals og film i år”, fortæller Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer.

Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button