Streamingnyt

C More nyheder i maj – Peaky Blinders og Wentworth er tilbage

Peaky Blinders C MoreTo C More serier er tilbage i maj. Først på banen er tredje sæson af den anmelderroste gangsterserie Peaky Blinders. Fængselsdramaet Wentworth, som er en ny-indspilning af Kvindefængslet, er nu nået til sæson fire. Samtlige tidligere sæsoner af begge serier kan ses på C More.

Steven Knights engelske gangsterdrama Peaky Blinders udspiller sig i 20’ernes Birmingham, hvor Tommy Shelby (Cillian Murphy) og hans bande forsøger at tage kontrollen med mafialignende metoder. Tommys bløde punkt, barpigen Grace (Annabelle Wallis), arbejder i hemmelighed for hans dødsfjende, kommissær Campbell (Sam Neill). Da sæson to sluttede opstod der problemer med Tommys kærlighed til den gravide Grace på grund af rivalen May. Tom Hardy er tilbage i den tredje sæson som den uberegnelige gangsterleder Alfie Solomons. Peaky Blinders sæson 3 har premiere den 3. maj. Første og anden sæson er også på C More.

Den canadiske dramaserie This Life kredser omkring Natalie Lawson (Torri Higginson), der er journalist og enlig mor. Hun har passeret de fyrre og ved, at hun snart skal dø af kræft. Nu skal hun forberede sine teenage børn på en tilværelse, hvor hun ikke længere er i deres liv. Natalies forældre og søskende gør deres bedste, for at hjælpe hende, samtidig med at de kæmper med egne følelser i denne svære situation. This Life er skabt af Richard Blaimert og har premiere den 10. maj med 10 afsnit.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den australske dramaserie Wentworth er en gen-indspilning af ”Kvindefængslet”, som nåede kultstatus, da den blev vist. Serien er nu nået til fjerde sæson, som starter nogle måneder efter fængselsbranden. Fangerne venter nu på at blive flyttet tilbage til Wentworth. Sæsonen kredser omkring kampen mellem Bea (Danielle Cormack) og to stærke fjender, den ekstreme feminist Kaz (Tammy Macintosh) og fængselschefen Ferguson (Pamela Rabe). Premiere den 24. maj og der er 12. afsnit. De foregående tre sæsoner er på C More.

Sæson 1 og 2 af Starz-serierne Black Sails og Power kan streames på C More fra den 1. maj. Successerien Gåsmamman er tilbage med hele første sæson den 9. maj. Sæson 2 får premiere til efteråret.

C More Play øvrige highlights i maj

C More PlayA Single Shot

John Moon (Sam Rockwell) bliver forladt af konen, og uden nogle penge på lommen er han tvunget til at jage i skoven for at få mad på bordet. Under en jagt kommer han til at skyde en ung kvinde. Han beslutter sig for at begravet liget i skoven, hvilket fører til, at han finder en taske fuld af penge. Er det svaret på hans bønner – eller starten på et mareridt?

Premiere på C More Play 1. maj

A Fighting Man

Instruktør
Damian Lee.
Skuespillere
Dominic Purcell, James Caan, Famke Janssen.

Bokseren Sailor O’Connor (Dominic Purcell) er plaget af en tragisk fortid. Han er ganske vist ubesejret i ringen, men nu er hans karriere færdig. En dag får han dog mulighed for at træde ind i ringen igen. Hans modstander er yngre og hurtigere, men måske har han alligevel en chance med hjælp fra sit gamle hold (Michael Ironside og James Caan).

Premiere på C More Play 3. maj

120Some Velvet Morning

Instruktør
Neil LaBute.
Skuespillere
Stanley Tucci, Alice Eve.

Fred (Stanley Tucci) dukker op ved Velvets (Alice Eve) dør. Hun er hans tidligere elskerinde, og nu påstår han, at han endelig har forladt sin kone. De to indleder et langstrakt skænderi, og efterhånden begynder der at danne sig et billede af, hvad der er sket – men så tager historien en ny drejning.

Premiere på C More Play på C More: 4 .maj

Closed Circuit

Instruktør
John Crowley.
Skuespillere
Eric Bana, Rebecca Hall, Jim Broadbent.

En terror-bombe eksploderer i London og ryster alt og alle. Den formodede terrorist pågribes, og de to skarpe advokater Martin (Eric Bana) og Claudia (Rebecca Hall) bliver udpeget til at forsvare ham. Kort tid efter befinder de sig i en dyb sump af dunkle hemmeligheder og meget livsfarlige konspirationer.

Premiere på C More Play på C More: 5.maj

120Samba

Instruktør
Olivier Nakache, Eric Toledano.
Skuespillere
Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim.

Samba fra Senegal er illegal indvandrer i Paris, hvor han vasker op på en restaurant og drømmer om at blive kok. Da myndighederne slår kløerne i ham, står han til udvisning. Samba får hjælp af sagsbehandleren Alice, der prøver at guide ham igennem det komplicerede offentlige system, men deres følelser for hinanden gør ikke ligefrem sagen nemmere.

Premiere på C More Play på C More: 6.maj

120James White

Instruktør
Josh Mond.
Skuespillere
Christopher Abbott, Cynthia Nixon, Scott Mescudi.

James (Christopher Abbott) er en ung mand, der er bedst til at drikke og feste i New Yorks natteliv. Da hans mor Gail diagnosticeres med uhelbredelig kræft, bliver hans liv imidlertid vendt på hovedet. James vil helst flygte og drukne sorgerne med vennen Nick, men i takt med at hans mors tilstand forværres, tager han mere og mere ansvar og viser en ny side af sig selv.

Premiere på C More Play på C More: 10.maj

120En vild date

Instruktør
Frank Coraci.
Skuespillere
Adam Sandler, Drew Barrymore, Bella Thorne.

Enkemanden Jim (Sandler) har hænderne fulde med sine tre døtre, og Lauren (Barrymore) har ligeledes nok at se til med sine to sønner. De to voksne havner på en forfærdelig blind date sammen, og de kan ikke udstå hinanden. Da de vinder en safarirejse for hele gruppen, bliver de for børnenes skyld nødt til at gennemføre turen – men det er ikke nemt.

Premiere på C More Play på C More: 13.maj

120Tammy

Instruktør
Ben Falcone.
Skuespillere
Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Allison Janney.

Tammy (Melissa McCarthy) bliver fyret fra sit job og opdager samme dag, at hendes mand er hende utro. For at komme væk fra det hele tager hun på en road trip med sin bedstemor Pearl (Susan Sarandon). Den ældre dames hang til sprut og mænd gør dog turen til noget af en udfordring, men samtidig bliver der også klinket gamle skår.

Premiere på C More Play på C More: 20.maj

120Kill the Messenger

Instruktør
Michael Cuesta.
Skuespillere
Jeremy Renner, Rosemarie DeWitt, Ray Liotta.

Journalisten Gary Webb (Jeremy Renner) falder over en chokerende historie. I 1980’erne samarbejdede CIA med mellemamerikanske narkohandlere for at finansiere støtte til kontraerne i deres kamp mod den nicaraguanske regering. Derved startede de nærmest egenhændigt crack epidemien i USA. Gary Webbs artikel bliver trykt – og så er helvede løs.

Premiere på C More Play på C More: 26.maj

120Paper Towns

Instruktør
Jake Schreier.
Skuespillere
Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage.

Quentin har været besat af nabodatteren Margo, så længe han kan huske, men de har aldrig rigtig haft noget med hinanden at gøre. Det ændre sig dog pludselig en nat, da Margo kravler ind gennem hans vindue og inviterer ham med på en mission. Quentin er fyr og flamme, men netop som han tror, at nu skal det være ham og hende, forsvinder hun.

Premiere på C More Play på C More: 27.maj

 

I samme kategori

Back to top button