Streamingnyt

C More komedieserie henter 9 Emmy priser

Komedieserien Schitt’s Creek blev den helt store vinder ved årets Emmy Awards, som er tv-verdenens svar på Oscar-uddelingen. Schitt’s Creek snuppede alle priserne i komediekategorierne og vandt i alt ni priser – heriblandt for bedste komedieserie, bedste hoved- og biroller samt instruktør.

Alle seks sæsoner af Schitt’s Creek kan i Danmark ses på [CMore].

Foruden priserne for bedste komedieserie, manuskript og instruktion, blev det også til Emmy-statuetter til Eugene Levy og Catherine O’Hara, der spiller hovedrollerne som forældre i serien.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I virkelighedens verden er Eugene Levy også far til Daniel Levy, som også fik en Emmy for bedste birollen for sin rolle som David Rose – og Annie Murphy fik ligeledes en Emmy for birollen som søsteren Alexis Rose.

Eugene Levy har skrevet Schitt’s Creek med sønnen, Daniel Levy, som fik ideen til serien efter at have set en del reality-tv. Ville The Kardashians stadig være The Kardashians uden deres penge, spurgte han sig selv og udviklede derefter Schitt’s Creek med sin far, som fandt på navnet til serien.

[CMore14dagegratis]

Den canadiske komedieserie Schitt’s Creek har taget verden med storm, siden den så dagens lys i 2015. I alt er det blevet til 80 afsnit fordelt over seks sæsoner og en høj score på 8,4 hos IMDb og en score på 92% hos Rotten Tomatoes.

Schitt’s Creek handler om Rose-familien, der kun kender til et liv i sus og dus. Alt ændrer sig dog på et splitsekund for Johnny Rose (Eugene Levy), Moira Rose (Catherine O’Hara) og deres voksne børn Alexis (Annie Murphy) og David (Daniel Levy).

Familien mister formuen, og ejer nu kun den lille by Schitt’s Creek, som Johnny engang købte for sjov til sin søn. Familien har intet andet valg end at flytte dertil og prøve at tilpasse sig et nyt liv uden penge.

Kilde: C More

creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button