C More køber Strive Sports rettigheder i Sverige

| fredag 09. aug, 2019 14:20 | 1 kommentar
Strive Sport

Et år efter lanceringen af Strive Sport, så er der nu en stor ændring på det svenske marked. Det er nemlig offentliggjort, at C More i Sverige har købt Strive Sports rettigheder til La Liga, Serie A og Major League Soccer.

Det betyder, at Strive Sport stopper i Sverige, og C More tager over. Det sker med en overgangsperiode frem til 30. september. Derefter er det kun C More, der leverer fodbold fra de tre ligaer.

La Liga, Serie A og MLS kommer på flow tv på de svenske kanaler Sportkanalen samt C More og indgå i de svenske streamingpakker C More Mycket Sport og C More All Sport.

I pressemeddelelsen angiver Strive Sport, at aftalen ikke påvirker Strive Sport i Danmark eller Norge. Her fortsætter man således.

Skal man spekulere, så virker det dog som om Strive godt kunne finde på at sælge rettighederne også her, når man nu afhænder de svenske rettigheder.

Vil du se La Liga, Serie A og Major League Soccer i Danmark, så [Strivesport7dage]

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming, Branche-Nyt

1
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
0 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Kristian

bliver svært at se det ender sådan i norge og dk. norge er det engelsk fodbold de går mest op.. og bliver svært at afsætte. Cmore har ikke sports kanaler der og så er det kun Discovery og Nets/viasat tilbage og de valgt fra starten ikkr at købe det. Cmore har også begge liga i finland. I dk .. De har soldt en et nummer af kamper til TV2 sport over de 3 år de har rettigheder… så det gøre at Discovery og Nets/viasat ikke vil købe noget da de skal på tv dele med TV2. Begge had mulighed for… Read more »